MOBILITY MOTORS SWEDEN AB / Vi köper din bil

Vi köper din bil!

DAGS ATT SÄLJA BILEN?

Upptäck vår nya tjänst budpadinbil.se! Vi köper din bil, snabbt, tryggt och enkelt! Med en begagnatmarknad på högvarv så vill vi se till att hela tiden kunna hålla vår hall fylld till bredden med intressanta bilar. Därför vill vi köpa din bil!
 

SNABBT

TRYGGT

ENKELT

Du slipper hela processen med att göra i ordning bilen, fotografera, annonsera, ta hand om mail och telefonsamtal från intressenter som vill boka tid för att titta och provköra.

Hos oss lämnar du bilen när du bestämt dig. Vi tar hand om resten!

Du möter en professionell och erfaren inköpare som noggrant går igenom din bil och försäljningsprocessen.

Vi tar hand om allt det administrativa, gör överföring till ditt konto samma dag, löser dina eventuella lån och genomför ägarbyte via direktregistrering.

När vi tar emot din bil tar vi även över ansvaret. Du behöver därför aldrig fundera över att någon skulle höra av sig vid eventuella problem med bilen, eller liknande.

 

HUR FUNGERAR DET? 

1. Fyll i dina uppgifter

Fyll i bilens registreringsnummer och nuvarande mätarställning samt ditt telefonnummer. I dagsläget hanterar vi inte bilar som används i kommersiellt syfte som exempelvis taxi, vi hanterar inte heller privatimporterade fordon.

2. Erbjudande

Eftersom varje begagnad-bil är unik, kontaktar vi dig för en kortare intervju. Därefter utför vi en dagsaktuell analys av marknaden och presenterar ett erbjudande till dig. Erbjudandet är kostnadsfritt.

3. Bilen testas och hämtas upp

Vi testar och hämtar bilen när det passar dig. En av våra fordonstestare kontrollerar bilens skick. Efter det görs en banköverföring till ditt konto.