MOBILITY MOTORS SWEDEN AB / Om Mobility Motors

Om Mobility Motors

Vi är bilföretaget som vill att ditt biläggande ska vara enkelt. År 2005 grundade familjen Roelofsen Mobility Motors AB i Malmö. De hade en vision om att erbjuda ett problemfritt bilägande.

Idag finns vi på tio olika anläggningar runt om i landet. Mobility Motors är auktoriserade återförsäljare av Nissan, Isuzu, Maxus, Citroen, Peugeot, Opel, Mercedes och Hyundai. Utöver det erbjuder vi flertalet begagnade bilar. Vi har helt enkelt något som passar alla! Trotts expansion så genomsyras företaget fortfarande av samma familjära anda.

När du kommer till Mobility Motors möts du alltid av kompetens och lyhördhet. Tillsammans hittar vi den bil som passar dina behov bäst. Allt för att se till att ditt bilägande blir så bekymmersfritt som möjligt. Dessutom har vi samarbeten med marknadsledande leverantörer vilket gör att vi kan lägga upp olika finansieringsalternativ. Både billån till privatleasing.

Våra fullserviceanläggningar kan utföra all tänkbar service, vilket bidrar till att vi kan lösa ärenden snabbare. Detta oavsett om det rör sig om reservdelar, lack eller reparation.

Mobility Motors är ett klimatneutralt företag sedan 2012 och såklart anslutna till MRF (Motorbranschens Riksförbund). Med många års branscherfarenhet och ett brinnande biintresse håller vi oss uppdaterade för att ge er den bästa servicen. Välkommen in till oss!