MOBILITY MOTORS SWEDEN AB / Information om covid-19

Information om covid-19

Ung man med ansiktsmask provkör bil.
Uppdaterat 14/12

VIKTIG INFORMATION

Mot bakgrund av vad som händer i vår värld med anledning av viruset covid-19 så vill vi informera er kunder om hur vi agerar i dessa tider. Vår högsta prio är såklart att säkerställa trygghet för både våra kunder, och våra anställda. Vi har vidtagit alla de försiktighetsåtgärder som rekommenderas från Folkhälsomyndigheten.

I nuläget håller all vår verksamhet ordinarie öppettider – både vad gäller försäljning och verkstäder. Alla medarbetare är noga informerad om att de ska stanna hemma vid minsta symtom. Detta kan leda till att det är längre telefonköer än vanligt, att vi kan ta lite längre tid än vanligt på oss att svara på mejl och i enstaka fall också en verkstadstid som behöver bokas om. Vi arbetar hårt för att det ska bli så liten påverkan som möjligt, men ber er ha överseende med att det ändå kommer kunna innebära en del fördröjning i vissa led.

Våra säljare står också redo att hjälpa till via telefon, mejl och även videosamtal.

Så även om dessa är märkliga tider så gör vi det bästa vi kan för att det ska märkas så lite som möjligt.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Provkör bilen hemma! 

Du vet väl om att du enkelt kan provköra bilen från ditt hem? Boka snabbt och enkelt in en hemleverans så kommer vi hem till dig med bilen. Självklart använder vi munskydd och spritar av bilen invändigt. 

Erbjudandet gäller endast boende i närområdet.