NYA JUKE DYNAMIC MED PERSONLIG TOUCH / Nyheter / MOBILITY MOTORS SWEDEN AB

Tillbaka

NYA JUKE DYNAMIC MED PERSONLIG TOUCH

  • Specialversion av Nissans kompakta crossover JUKE
  • Baserad på succéversionen N-Connecta
  • Rött individualiseringspaket ingår som standard

För alla som vill ge uttryck för sin egen personlighet och göra ett extra elegant intryck har Nissan lanserat en ny specialversion av sin crossover JUKE.

JUKE Dynamic, som nu finns hos handlarna, kan fås i två färger – Magnetic Red och svart samt att rött individualiseringspaket ingår som standard. Paketet består av färgmatchande stötfångarlister fram och bak, strålkastardetaljer, backspegelkåpor och effektfulla inlägg i de snygga 18"-lättmetallfälgarna. Sportstolar i röd klädsel tar komforten i kupén till nya höjder samt att den röda backspegeln ger bilen en extra touch och färgmässigt matchar mittkonsolen, luftinsläppen och dörrklädseln. De svarta golvmattorna pryds av en instickad, röd JUKE-logo.

Specialversionen JUKE Dynamic kan fås med bensindrivna 1,2-liters DIG-T 115 (5,8 l/100 km, 130 g CO2/km) resp. 1,5-liters-dieseln dCi 110 (4,1 l/100 km, 107 g CO2/km).

JUKE Dynamic är baserad på den mycket populära modellversionen N-Connecta vilket betyder att standardutrustningsnivån är hög. Här hittar vi bl.a. navigations- och underhållningssystemet NissanConnect med 5,8"-pekskärm, digitalradio (DAB) och backkamera. Standard är också elektriskt infällbara backspeglar samt intelligent nyckel med startknapp till motorn.