STILFULLT FRAMTRÄDANDE – NISSAN VISAR UPP NV300 / Nyheter / MOBILITY MOTORS SWEDEN AB

Tillbaka

STILFULLT FRAMTRÄDANDE – NISSAN VISAR UPP NV300

  • Den stilfulla, mångsidiga och praktiska nya transportbilen kompletterar Nissans breda  transportbilsprogram.
  • Finns i flera olika versioner, bland annat som personbilskombi.
  • Marknadsledande garanti på 5 år/160 000 km som standard.
  • NV300’s första jobb blir att bära den officiella UEFA Champions League-flaggan till Milano, inför finalen på lördag (28 maj).

Nissan visar upp den första officiella bilden på sin helt nya transportbil i mellanklassen, NV300. Med en formgivning, där detaljer lånats från företagets framgångsrika crossover-modeller, är den en efterträdare till populära Primastar och fyller glappet mellan prisbelönta NV200 och NV400.

Nissans senaste formspråk, Emotional Geometry, är välkänt från de ledande crossover-bilarna Juke, Qashqai och X-Trail och framgår även tydligt på NV300, exempelvis genom den välbekanta V-motion-grillen, som dominerar fronten.

Nissan är stolta över att vara officiell transportbilspartner till UEFA Champions League. Nya NV300 har en viktig position under upptakten till matchen, den kommer nämligen att transportera den officiella finalflaggan på dess resa mot italienska San Siro-stadion i Milano. Flaggan kommer att inta den eminenta platsen i mittcirkeln under halvtid, då tusentals fans och miljontals tv-tittare över hela världen äntligen kommer att få se den.

NV300, som börjar säljas senare i år, kommer att förstärka Nissans position ytterligare som den biltillverkare som har det bredaste modellprogrammet för LCV:er i Europa. Här ingår den nya pickupen Navara och den utsläppsfria pionjären e-NV200. 

Ytterligare en fördel för NV300, är dess marknadsledande garanti. Den är unik i sitt segment, eftersom den erbjuder en tillverkargaranti på 5 år/160 000 km i hela Europa och den är också helt överförbar till nästa eller efterföljande ägare. I garantin ingår fem års vägassistans. 

För att maximera tryggheten täcker garantin även alla Nissan originaltillbehör. Det visar vilket förtroende Nissan har för kvaliteten och pålitligheten hos sina transportbilar samt för sina servicemarknadsprogram. 

Mer information om NV300, samt detaljer om dess kraftfulla och effektiva Euro6 dieselmotorer, lastkapacitet och försäljningsdatum, kommer att tillkännages på bilutställningen i Hannover i september.