NAVARA VISAR VÄGEN MED ETT IMPONERANDE UTBUD AV TILLBEHÖR / Nyheter / MOBILITY MOTORS SWEDEN AB

Tillbaka

NAVARA VISAR VÄGEN MED ETT IMPONERANDE UTBUD AV TILLBEHÖR

Nissan har sett till att helt nya Navara är redo för uppdrag så snart den kommer till kunderna, genom att lansera modellen med den hittills mest omfattande uppsättningen av pick-up-tillbehör.

Vinnaren av International Pick-up Award 2016 kan fås med över 100 olika tillbehör, som monteras av återförsäljaren. Det gör modellen till en av de mångsidigaste bilarna på marknaden och en av de lättaste att personanpassa.

Sortimentet av originaltillbehör omfattar funktioner och innovationer som gör den nya modellen ännu mer attraktiv för en bred målgrupp och säkerställer att den klarar av alla typer av tuffa uppdrag.

Bland de nya funktionerna finns:

  • En skjutbar lastbricka, som gör lastning och lossning av nya Navara till en enkel match
  • Ett infällbart bakre insteg, som gör det enklare att ta sig upp på flaket
  • Tailgate assist – ett system som sänker baklämmen bara genom ett knapptryck
  • En smart lasthållare, som gör att man kan utnyttja utrymmet ovanpå flakskyddet

För att göra bilen ännu mer praktisk kan man förse den med en avancerad hard-top, som finns i två olika versioner. Toppversionen av denna hard-top har öppningsbara fönster, invändig klädsel och belysning samt centrallås.

Bilen kan också utrustas med en flakinklädnad i plast eller aluminium samt skydd över lastflaket i aluminium eller tyg eller som rullbart överdrag. Det finns också en uppsjö av tillvalsmöjligheter för den som vill att bilen ska sticka ut från mängden. Man kan till exempel välja kromade stylingbågar fram, på sidan och på flaket  samt högeffektiva lampor som kan monteras på bågarna. Utöver detta finns också olika typer av dekaler, ändrör, hajantenn och lättmetallfälgar. 

Jordi Vila, Managing Director, Nissan Nordic Europe, berättar: "Förr var det vanligt att när nya pick up-modeller kommit ut på marknaden så har kunderna fått vänta på tillbehör på servicemarknaden från tredje part, för att personpassa sina bilar. 

Vid utvecklingen av nya Navara, har Nissan redan från första stund haft tillbehören i åtanke. Därför har vi kunnat se till att kunderna som köper de första bilarna har tillgång till alla tillvalsmöjligheter och hela sortimentet av tillbehör redan från början.

Dessutom omfattas alla originaltillbehör från Nissan av samma 5-års garanti som alla andra delar på bilen, utom för mattor och tillbehör som inte är Nissan originaltillbehör."

För ytterligare information om hela tillbehörssortimentet till nya Navara inklusive priser, klicka här.