NISSAN BEKRÄFTAR PRIMASTAR’S EFTERFÖLJARE: NISSAN NV300 / MOBILITY MOTORS SWEDEN AB / Nyheter

Tillbaka

NISSAN BEKRÄFTAR PRIMASTAR’S EFTERFÖLJARE: NISSAN NV300

Nissan kommer att utöka sitt lätta transportbilsprogram (LCV) med introduktionen av en helt ny modell. Nissan NV300 är en ny mellanstor transportbil, som kommer att efterträda Nissan Primastar. Storleksmässigt hamnar den mittemellan de nuvarande modllerna NV200 och NV400.

  

Försäljningsstarten för den helt nya NV300 sker senare i år. Modellen kommer att förstärka Nissans position som den biltillverkare som har det bredaste modellprogrammet för LCV:er i Europa.

NV300 täcks också av Nissans marknadsledande tillverkargaranti  på 5 år/160 000 km. För att ytterligare tillmötesgå kundernas önskemål, kommer denna garanti att utvidgas och även täcka Nissan originaltillbehör.

Nissan NV300 har fått sitt namn i enlighet med Nissans nya globala namnpolitik för sina transportbilar. NV-märket står för Nissan Van och kommer att användas på samtliga specialbyggda transportbilar.

Philippe Guérin-Boutaud, Corporate Vice President, Nissan LCV, säger: "Nya Nissan NV300 kommer att bli ett viktigt bidrag till Nissans ambitiösa planer om utökad LCV-verksamhet i Europa".