Nissan har utsett de bästa av de bästa inom återförsäljarnätverket / MOBILITY MOTORS SWEDEN AB / Nyheter

Nissan har utsett de bästa av de bästa inom återförsäljarnätverket

29.3.2017 – Nissan Nordic utser varje år den bästa Nissan-återförsäljaren i respektive land. Även bästa återförsäljare gällande försäljning och bästa återförsäljare gällande service, belönas. Dessutom uppmärksammas de anställdas personliga insatser via priser som bästa Nissan-säljare, Bästa Nissan servicerådgivare och Bästa Nissan Master Technician. Kraven på vinnarna är höga. Passion och visioner för Nissan skall vara utmärkande, liksom en attraktiv sälj- och servicemiljö. Prisutdelningen sker vid en stor Nissan Drive-gala, där vinnarna får ta emot sina priser.

 

I år hölls galan i Dubrovnik, där Nissan samtidigt presenterade helt nya Nissan Micra för alla återförsäljare.  För att bli Årets Nissan-återförsäljare, krävs förutom att uppnå uppsatta mål inom försäljning, även bra verkstadsprestationer samt en hälsosam ekonomi i bolaget men framförallt att ge utmärkt kundkvalitet och vara en bra Nissan-ambassadör. Det prestigefyllda priset Årets Nissan-återförsäljare gick i år till Autocar i Åkersberga.

 

Övriga prestigefyllda priser gick till följare återförsäljare och deras medarbetare:

 

Priset för bästa återförsäljare gällande service - Lindgrens Bil på Värmdö
Priset för bästa återförsäljare gällande försäljning - Lindells bil i Billesholm
Priset för bästa säljare – Fredric Dang, Hedin Bil i Borås
Priset för bästa servicerådgivare - Andreas Bäckman, Motorcentrum i Markaryd
Priset för bästa Master Technician - Kenth Johansson, Bilhallen i Mjölby

 

- Våra återförsäljare och deras medarbetare är det absolut viktigaste för oss och vi är stolta, glada och tacksamma att vi har ett nätverk som lyfter Nissans varumärke. Att dela ut dessa priser är ett sätt för oss att visa vår uppskattning och belöna de bästa av de bästa. Stort grattis till alla vinnare! Jag vill ännu en gång passa på att tacka för strålande insatser från alla våra återförsäljare runt om i Sverige och vi ser med stor spänning fram emot All New Nissan Micra – säger Sanna Kaipia, Nissans Sverigechef.