NISSAN HÖJER PULSEN INOM C-SEGMENTET MED HELT NYA PULSAR / Nyheter / MOBILITY MOTORS SWEDEN AB

Tillbaka

NISSAN HÖJER PULSEN INOM C-SEGMENTET MED HELT NYA PULSAR

  • En helt ny innovativ familjebil får namnet Pulsar
  • Nissan återtar en plats i C-segmentet och bygger vidare på framgångarna med Qashqai
  • Försäljningsstart i Europa hösten 2014

Nissan tar återigen en plats C -segmentet med en helt ny modell som kommer att heta Pulsar. Bilen är en rymlig femdörrars halvkombi och är designad för att uppfylla alla specifika krav från europeiska bilköpare. Pulsar avtäcks den 20 maj 2014 och kommer att byggas i Nissans fabrik Barcelona, Spanien.

 

Pulsar kommer att återta Nissans starka koppling till C-segmentet, vilket är det näst största segmentet inom den europeiska bilmarknaden. Pulsar är designad med samma höga kvalitet, avancerad och innovativ teknik som är Nissans signum. Nya Nissan Pulsar kommer att börja säljas under hösten 2014. 

Namnet Pulsar har en lång historia inom Nissan, det presenterades redan 1978. Pulsar har använts på modeller både på de asiatiska och australiensiska marknaderna under fyra decennier. I början av 1990 kunde vi, på vissa europeiska marknader, se Pulsar på modellen N14 . 

Mer information och bilder av nya Nissan Pulsar kommer att finnas tillgänglig efter den officiella avtäckningen på www.nissan.eu/awesome