NYA NISSAN QASHQAI - EN HELT NY MODERN DESIGN TILL ETT OTROLIGT PRIS / Nyheter / MOBILITY MOTORS SWEDEN AB

Tillbaka

NYA NISSAN QASHQAI - EN HELT NY MODERN DESIGN TILL ETT OTROLIGT PRIS

Nissan QASHQAI är sedan länge etablerad som ledande inom crossoversegmentet, med över 2 miljoner sålda bilar sedan försäljningsstarten 2007 är det nu dags att lansera en ny version av storsäljaren. Orderböckerna har öppnats och den officiella lanseringen startar i februari 2014. Pris från 179.900 kr

Den helt nya Nissan QASHQAI kommer att stärka Nissans ledande position i crossoversegmentet, när den börjar säljas på den svenska marknaden i februari 2014.

Användarvänlig och högpresterande teknologi, en helt ny och modern design med ett dynamiskt utseende, kombineras för att utgöra ryggraden i nya Nissan QASHQAI.

Användarvänlig och högpresterande teknologi, en helt ny och modern design med ett dynamiskt utseende, kombineras för att utgöra ryggraden i nya Nissan QASHQAI.

Nya Nissan QASHQAI är full av innovativ teknik. Den erbjuder föraren en omfattande uppsättning av avancerade tekniska funktioner som förbättrar varje aspekt av körningen. Nissans Safety Shield-teknik innehåller funktioner som Dödvinkelvarnare, Rörelsedetektor och Filbytesvarnare men har nu fått sällskap av nya funktioner som Frontkollisionsvarning & Autobroms, Trötthetsvarningssystem, Identifiering av vägskyltar och Intelligent parkeringsassistens som mäter parkeringsfickan och själv styr in bilen på kommando. Alla funktioner tillsammans med andra hjälpmedel som exempelvis backkameran AVM (Around View Monitor) underlättar för föraren i alla tänkbara trafiksituationer. Nya Nissan QASHQAI är utformad för att göra förstklassig teknik tillgänglig för alla.

Innovationerna fortsätter även gällande utbudet av motoralternativ som är effektivare än någonsin. Samtliga motorer är turboladdade och har en mindre cylindervolym för att hålla utsläppsnivåerna (klassledande CO2-utsläpp från 99 g/km) och bränsleförbrukningen på ett absolut minimum (från 0.38 lit./mil), men med bibehållen prestanda. Effektiviteten ökar ytterligare genom ett omfattande viktreduceringsprogram, vilket resulterar i 40kg viktminskning på vissa modeller trots omfattande tillägg av ny utrustning.

Även om den framhjulsdrivna versionen av Nya Nissan QASHQAI kommer att stå för merparten av försäljningen på de flesta marknader, kommer 4-hjulsdrivna ALL MODE 4x4-i att vara tillgänglig för att matcha ett urval av sexväxlade manuella växellådor eller helt nya Xtronic automatlåda.

Priserna på nya Nissan QASHQAI startar från 179.900 kr.