FÖRUTSE DET OVÄNTADE MED NYA NISSAN NOTE / MOBILITY MOTORS SWEDEN AB / Nyheter

Tillbaka

FÖRUTSE DET OVÄNTADE MED NYA NISSAN NOTE

Nya Nissan Note är den första bilen i världen i B-segmentet som erbjuder Safety Shield teknologin. Systemet har tre funktioner: dödvinkelvarning, filbytesvarnare samt rörelsedetektor. Vidvinkelkameran med självrengörning ger en tydlig bild oavsett väder. Dessa funktioner är ett utmärkt exempel på den innovativa tekniken i nya Nissan Note.

 

Ny banbrytande teknologi

Nya Nissan Note är den första bilen i B-segmentet med Around View Monitor (AVM), vilket ger en tydlig bild i360° vidvinkel över hela bilen. Funktionen gör det enklare för föraren att parkera och minskar därmed risken för kostsamma skador.

 

Nissan höjer ribban i småbilssegmentet genom att introducera denna typ av teknologi som normalt bara finns i betydligt större och dyrare bilmodeller. Utrustningen finns som standardutrustning eller som tillval beroende på version. På utrustningsnivå Tekna är Safety Shield standard tillsammans med klimatanläggning, i-Key - nyckelfritt låssystem, aluminiumfälgar samt NissanConnect som innehåller integrerat navigation, ljudsystem och Google POI.

 

Tilltalande bränsleekonomi

Nissan Note finns i två motoralternativ: 1.2 liters bensin 80 hk samt 1.5 dCi dieselmotor med 90 hk. I början av nästa år kompletteras utbudet med en 1,2 DIG-S bensinmotor med 98 hk, där det också finns möjlighet till CVT automatlåda. Nissan Note är utrustad med stop/start-system, vilket gör bränsleekonomi och CO2-utsläpp mycket tilltalande. Blandad körning 0,47 liter/mil (CO2 109g/km) och diesel0,36 liter/mil (CO2 92g/km).

 

"Nya Nissan Note är en bil som kommer att passa många svenska konsumenter. Det är en mycket rymlig bil där både säkerhet och bekvämlighet är högt prioriterat. Prismässigt ligger Nya Note absolut rätt, konkurrensen på marknaden är stor, men Nya Nissan Note är definitivt en bil att räkna med"säger Nissans Sverigechef Timo Tähtinen.

 

Pris för nya Nissan Note börjar från 128 900 sek.