FÖRVERKLIGA DE EGNA ÖNSKEMÅLEN: INDIVIDUALISERINGSPROGRAMMET FÖR JUKE GÖR KUNDERNA TILL DESIGNERS / MOBILITY MOTORS SWEDEN AB / Nyheter

Tillbaka

FÖRVERKLIGA DE EGNA ÖNSKEMÅLEN: INDIVIDUALISERINGSPROGRAMMET FÖR JUKE GÖR KUNDERNA TILL DESIGNERS

Utvidgat individualiseringsprogram för Juke

• Nu finns det 15 olika design- och stylingdetaljer som kan individualiseras på Juke

• 8 olika färger och nyanser att välja mellan

• Ny konfigurator i 3D gör det möjligt för kunderna att få en förhandstitt på sin dröm-Juke

• Designen kan lagras och plockas fram hos återförsäljaren

 

Bilköpare med en kreativ ådra har nu fått ett perfekt verktyg för att förverkliga sina drömmar. Efter den lyckade introduktionen 2012, utvidgar Nissan nu sitt innovativa individualiseringsprogram för Juke.

 

I det nya programmet är 11 utvändiga styling- och designdetaljer nu möjliga att individualisera och finns att få i upp till 8 olika färger och nyanser. Flertalet av dessa komponenter, däribland 17"-lättmetallfälgar, takspoiler, trösklar och strålkastarsargar, kan fås i alla de 8 färgerna. Det här öppnar en hel värld av spännande möjligheter för kunderna.

För att poängtera utvidgningen av individualiseringsprogrammet lite extra, har paletten utökats med 3 nya färger: Electric Blue, Mat Black och Black Purple, liksom med nydesignade 18"-lättmetallfälgar som kan fås i "silver", "black" och "diamond cut metallic gray" -utförande.

 

Det utökade individualiseringsprogrammet innehåller också ett par nya möjligheter invändigt - 4 olika områden kan nu individualiseras där, med samma färgpalett som för exteriören. Mittkonsolen kan t.ex. fås i någon av de 7 olika färger eller ytstrukturer som finns att välja mellan. Diskanthögtalarna och luftinsläppen finns i 8 olika varianter, och man kan nu t.o.m. välja mellan olika färger för sömmarna på golvmattorna

 

För att hjälpa våra kunder att få en uppfattning om hur den Juke de tagit fram kommer att se ut, har Nissan låtit ta fram enny 3D-konfiguratorsom kunderna kan användarna för att se hur varje ny detalj ser ut. Med hjälp av denna kraftfulla visualiseringsmodul, som tagits fram speciellt för Nissan, kan man rotera en högupplöst version av sin Juke (i fotokvalitet) i alla tänkbara vinklar. Kunderna kan lägga till och ta bort olika detaljer och fälgalternativ och med en enkel knapptryckning på musen växla mellan 8 olika karossfärger. När man är klar, får kunden en unik individualiseringskod med vilken de kan ta fram sin egenkomponerade design igen på Nissans hemsida. Kunder som sedan vill beställa denna bil kan ta med sig koden till sin Nissan-återförsäljare där deras design kan plockas fram och bilen beställas.

 

Bastien Schupp, Marketing Vice President för Nissan i Europa berättar:"Juke-kunderna har alltid haft ett gott öga till djärv, elegant design, och det nya individualiseringsprogrammet ger dem möjlighet att skapa en helt unik bil.

 

Möjligheterna är nästan oändliga, och vi ser verkligen fram emot att få se vilka nya, spännande kreationer som våra kunder kommer att skapa med den nya konfiguratorn. Det här ger Juke en ännu starkare position i crossover-segmentet och stärker ytterligare Nissans strävan att erbjuda sina kunder något extra."

 

Mer information gällande din personligt anpassade Juke hittar du här: http://www.nissan.se/SE/sv/vehicles/crossovers/juke/personalisation.html