NYA NISSAN MICRA FÅR ATTRAKTIVT PRIS / Nyheter / MOBILITY MOTORS SWEDEN AB

Tillbaka

NYA NISSAN MICRA FÅR ATTRAKTIVT PRIS

Trots omfattande design- och kvalitetsförbättringar får nya Micra ett mycket konkurrenskraftigt pris. Nya Micra erbjuds från 119.990 kronor via Nissans återförsäljare. Nya Micra inkluderar ny chassidesign samt högklassig interiör.

 

 

 

 

Micra ses som en av de viktigaste modellerna i Nissans historia och som grunden för företagets nuvarande framgångar. Modellen har genomgått en rad förändringar och förbättringar och idag presenterar Nissan även ett mycket konkurrenskraftigt pris för den nya Micran.

  • Nya Nissan Micra erbjuds från 119.990 kronor
  • Inkluderar ny design fram och bak, samt högklassig interiör

Nissan Micra Tekna kommer med glastak, Intelligent nyckelfritt låssystem som gör att man öppna, starta och stänga av bilen utan nyckel, P-platsmätning som hjälper föraren att parkera på trånga P-platser, automatisk klimatkontroll, 15" lättmetalfälgar samt nya Nissan Connect, som är ett nytt kommunikationscenter som inkluderar bluetooth-funktionalitet för telefon, ny radio och navigering med pekskärm.

 

Förbättringarna är så omfattande att de går långt utöver vad som brukar betraktas som en ansiktslyftning av en bilmodell. Förutom helt ny design både fram och bak har nya Nissan även fått omfattande förändringar invändigt med ny teknik, ny mittkonsol, ny klädsel, ny dekor samt USB- och AUX-ingångar.

 

Nya Nissan Micra lanseras den 20 september.