KÖP BILEN HYR BATTERIET - NISSAN LANSERAR BATTERIHYRA / Nyheter / MOBILITY MOTORS SWEDEN AB

Tillbaka

KÖP BILEN HYR BATTERIET - NISSAN LANSERAR BATTERIHYRA

Nya Nissan LEAF har fler än 100 förändringar, en del större, andra mindre. Alla bidrar de till att göra den banbrytande originalmodellen ännu bättre. LEAF har bland annat längre räckvidd, större bagageutrymme, bättre komfort, större kupé och bjuder på fler valmöjligheter. Nu kan Nissan även erbjuda alla LEAF-kunder ett program för batterihyra.

 

Nya LEAF byggs i brittiska Sunderland - den europeiska modellen är mer anpassad efter förhållandena i Norden med högre trafiktempo och mer krävande vägar av skiftande standard. Fler återförsäljare, fler laddningsstationer, utbyggnaden av snabbladdningskorridorer mellan större städer gör det ännu lättare att äga en LEAF.

 

Nissan lanserar batterihyresprogram

Nissan LEAF kan nu beställas med ett batterihyresprogram (köp/hyr) parallellt med den traditionella köpmetoden (köp/köp). Att hyra batteriet till en Nissan LEAF är ett överkomligt, tryggt och flexibelt alternativ för elbilskunden.

 

Batteriprestandan garanteras under hela batterihyresavtalets löptid, och om batterikapaciteten sjunker under 9 streck på mätaren på instrumentpanelen efter en fulladdning, kommer batteriet att repareras eller bytas ut. Det ingår också full vägassistans och lånebil dygnet runt, året om under batterihyresavtalets hela löptid. Dessa fördelar förs över på nästa ägare, under bilens hela livstid, vilket ger ett högre andrahandsvärde.


Kunden kan välja den avtalstid och den årliga körsträcka som passar honom/henne bäst och även ändra detta, fram till 3 månader före avtalstidens utgång, utan extra kostand.

 

- Möjligheten att hyra batteriet är lösningen till de vanligaste tvivlen som potentiella kunder har när det gäller elbilar. Vi förväntar oss att få se en hög andel av privatkunder som väljer att hyra sitt batteri. Samtidigt förstår vi att vissa kunder fortfarande vill köpa bilen på ett traditionell sätt, och vi menar att det är viktigt att kunna erbjuda båda köpalternativen, säger Alexandra Österplan informationschef Nissan Nordic Sverige.

 

Pris
Nissan LEAF börjar från 245590 kr och är berättigad till 40000 kr i statlig Supermiljöbilspremie priset blir då från 205590 kr. Kostnad för batterihyra tillkommer från 829 kr/mån. Samtliga summor är inkl. moms.