NISSAN PÅ GENEVA MOTOR SHOW / MOBILITY MOTORS SWEDEN AB / Nyheter

Tillbaka

NISSAN PÅ GENEVA MOTOR SHOW

  • Resonance-koncept- Nissan kommer att leda nästa generation av crossovers med Resonance-konceptet Efter att ha vunnit priset EyesOn Design Award för Best Concept Vehicle när den lanserades på Detroit Motor Show i januari 2013 kommer Resonance nu att för första gången visas upp i Europa under bilmässan i Geneve.
  • Note- Den helt nya bilen Nissan Note kommer att göra världspremiär med en europeisk modellversion.
  • LEAF- Nissan LEAF av årsmodell 2013, som tillverkats i Europa med specifikationer för den europeiska marknaden, kommer att lanseras på Geneva Motor Show. Då presenteras information och fakta om en mängd nya förbättringar, som kommer att göra världens bäst säljande elbil ännu mer attraktiv.
  • Juke n-tec- Extra teknologi och mer attraktionsvärde till Juke-serien med n-tec. Med Nissan Connect-satellitnavigering, Bluetooth och audio system som fått ytterligare förbättringar samt exklusiva lättmetallfälgar som standard ger n-tec den växande Juke-serien ännu fler starka säljargument.
  • Nismo- Nu lanseras Nismo i Europa som Nissans prestandavapen och kommer att representeras i Geneve av Juke Nismo och den nyligen lanserade 370Z Nismo. Den senare visas för första gången upp för allmänheten i Geneve, men båda modellversionerna är starka symboler för Nismo-andan: innovation och spänning för var och en tack vare prestanda som är överkomlig för alla.
  • GT-R- Den senaste Nissan GT-R är den snabbaste av alla. GT-R accelerar från 0-100 km/h på bara 2,7 sekunder och är en av världens mest spännande och tekniskt mest avancerade superbilar. Trots det kostar den bara en bråkdel av liknande konkurrerande modeller.