Juke NISMO i den digitala världen / Nyheter / MOBILITY MOTORS SWEDEN AB

Tillbaka

Juke NISMO i den digitala världen

Bilen tar sitt första steg på NISMO-resan från racerbana till allmän väg via den digitala spelvärlden. Efter att ha visats upp som konceptbil på olika motormässor 2011 och 2012, gjorde JUKE NISMO sin officiella debut i serietillverkat utförande inför tusentals racingfans i juni 2012 vid 24-timmarsloppet på Le Mans. En mer passande plats än så fanns helt enkelt inte för lanseringen.

Nästa chans att uppleva den första NISMO-modellen i Europa kom med Asphalt 7 - tillverkaren Heats mobilspel för både Apple- och Android-plattformarna, i slutet av 2012. Med en fanskara som räknas i miljoner - efter att en hel generation lärt känna den japanska kultbilen genom spelserien GranTurismo®från Sony - passar sportiga JUKE:s utökade närvaro i den digitala världen som hand i handske för NISMO.

JUKE har redan hunnit bli en enastående framgång - fler än 330.000 exemplar av bilen har till dags dato byggts i Europa. Det innebär också bra PR för den europeiska tillverkningen att JUKE NISMO kommer att monteras vid Nissans fabrik i brittiska Sunderland - en anläggning som för övrigt håller absolut världsklass - jämsides med standardmodellen.

Please follow this link to access Juke Nismo full press kit: www.nissan-live.com/nismo