Tillbaka

NU SLÄPPS PRISET FÖR NISSAN JUKE

  • Pris från 154 900 kronor
  • Beställningar börjar idag tas emot hos återförsäljare
  • Kundleveranserna startar i oktober
  • Registrering på webben för beställning i slutet av juni
Inför Europa-lanseringen i oktober släpper Nissan nu priserna för den kommande småbils-crossovern Nissan Juke. Efter den officiella premiärvisningen vid bilsalongen i Genève i mars i år har intresset från kunderna slagit alla rekord. Därför har Nissan beslutat att öppna orderböckerna hos återförsäljarna från början av juni, i Sverige från och med idag.

Priserna för Nissan Juke kommer att starta på:

Modellversion Pris
Visia 154 900 kr
Acenta 167 900 kr
Tekna 184 400 kr

Leveranserna startar i oktober, men redan från idag börjar återförsäljarna ta emot beställningar. Från slutet av juni kan man också anmäla sitt intresse på webben på www.nissan.se.  Dessa anmälningar kommer att följas upp av Nissans kundavdelning.
 
Juke erbjuder bilköparna ett alternativ till de traditionella halvkombibilar som för närvarande dominerar B-segmentet i Europa. Nissan Juke stärker Nissans ledande ställning när det gäller crossovers och utökar Nissans utbud av dessa till fyra: Juke, Qashqai, Qashqai+2 samt Murano. Med sin längd på 4,135 meter är Nissan Juke en lillebror till Nissan Qashqai.
 
Simon Thomas, Senior Vice President of Sales and Marketing för Nissan i Europa, sa så här på tal om att orderböckerna nu öppnas för Juke:
-Vi har fullkomligen dränkts i förfrågningar från intresserade kunder som undrar när de kan beställa sin Juke. Därför har vi tidigarelagt möjligheten att lägga order på bilen. Vi är väldigt glada över den stora efterfrågan på Juke, och med tanke på att den börjar levereras i höst och att priserna nu har offentliggjorts, väntar vi oss att intresset kommer att stiga ytterligare framöver.
 
-Nissan Juke kommer att komplettera vårt utbud av crossovers och ännu mer befästa Nissans position som ledande på crossovers. Framgångarna med Qashqai lärde oss att det finns mängder av bilälskare som inte alls inspirerats av det utbud som, fram till nu, stått till deras förfogande. Juke kommer att erbjuda dessa kunder något helt nytt och mycket spännande, fortsatte Simon Thomas.
 
Som crossover är Juke en blandning av vitt skilda bilar - en SUV och en sportig halvkombi. Den nedre delen av karossen är tydligt SUV-influerad med stora hjulhus och robusta karossformer. Den högt placerade, lite lutade mittlinjen kunde liksom sidrutepartiet dock ha hämtats från en sportig coupé.
 
Nissan Juke kommer inte att ha några direkta konkurrenter när det gäller design och positionering. Undersökningar som Nissan gjort visar att kunderna tycker det saknas originalitet bland bilarna i småbilssegmentet - något som Nissan Juke utan tvekan kommer att ändra på.