Tillbaka

NISSAN OCH STOCKHOLM PRIDE KORAR MR. CROSSOVER

Nissan är tillsammans med sin återförsäljare Mobility Motors stolt partner till den pågående Stockholm Pride-festivalen. Tillsammans med Pride har Nissan skapat tävlingen "Mr/Ms Crossover", som hämtat sin inspiration från Nissans ledande ställning inom crossover-bilar med succémodellen Nissan Qashqai och Qashqai+2 i spetsen.
 
Av de bidrag som kom in under festivalen fastnade juryn för Christoffer Dymling, 27-årig kreatör från Stockholm, som i sin motivering visade att han kan konsten att kombinera olika intressen.
 
- Detta känns väldigt överraskande och roligt! Det lutar åt att jag tar en bilsemester neråt Skåne. Bjärehalvön är fin, sa Christoffer Dymling när han idag tog emot vinsten i Nissans monter i Pride Park vid Sjöhistoriska Museet i Stockholm.
 
Juryn som korade Christoffer består av representanter från Nissan och Stockholm Pride samt Bonde-Peter", känd från Bonde söker fru och som även framför årets Pride-låt tillsammans med Ankie Bagger.
 
- Crossover innebär att ta det bästa från två världar och skapa något ännu bättre.  Vår Nissan Qashqai är en kombination av en praktisk SUV och en sportig personbil, och står för uttrycksfull design, många innovationer och en härlig körupplevelse. Mr/Ms Crossover är en person som också utmanar konventioner och är fast besluten att få ut det bästa av livet. Vi tycker att Christoffer passar in riktigt bra i den här definitionen och ska ordna en riktigt häftig bil till honom under veckan,  säger Helena Turkel, Sverigechef på Nissan Nordic Europe.
 
Vinsten är tillgång till en bil från Nissan i en vecka samt två övernattningar inom Sverige hos Scandic Hotels, som också sponsrar Stockholm Pride.
 
Bild: Fr v. Jenny Spets Wojarski, Nissan, Pär Wiktorsson, ordförande Stockholm Pride, Peter Gustafson, bonde och Christoffer Dymling, kreatör och Mr Crossover.