NISSAN RUMBLE - BILTÄVLINGEN DÄR FACEBOOK LIKES GER BRÄNSLE TILL BILARNA - STARTAR NU / Nyheter / MOBILITY MOTORS SWEDEN AB

Tillbaka

NISSAN RUMBLE - BILTÄVLINGEN DÄR FACEBOOK LIKES GER BRÄNSLE TILL BILARNA - STARTAR NU

Team Sveriges lagkapten Patrik Sjöberg vill vinna tävlingen för att donera prissumman till BRIS

 

Idag startar Nissan RUMBLE, en helt ny och engagerande nordisk biltävling där kändisar tävlar mot varandra på nätet och på vägen. Det är det första realitytv-program som visas exklusivt på Facebook. Sverige, Norge, Danmark och Finland tävlar med varsitt lag och Patrik Sjöberg är kapten för Team Sverige - och hans mål med att vinna tävligen är att ge vinsten - 85 000 kronor - till BRIS.  

 

- Jag jobbar med BRIS på flera nivåer för att hjälpa dem att få in välbehövliga bidrag. För mig är BRIS arbete oerhört viktigt, med min bok som bakgrund. Idag har BRIS inte råd att ha sina telefonlinjer för barn och vuxna öppna dygnet runt året om, och det är något som jag gör allt jag kan för att de ska ha möjlighet till, förklarar Patrik Sjöberg.

 

- Vi är väldigt glada över att Patrik har valt BRIS som mottagare av priset om han vinner tävlingen. Patriks stora engagemang i utsatta barn och i BRIS betyder fantastiskt mycket för barnen och hjälper oss en bit på vägen att nå vårt mål med öppet dygnet-runt i BRIS 116 111. Vi håller tummarna för att han vinner! säger Helene Tibblin, insamlingsansvarig, BRIS.

 

Det veckolånga Nissan RUMBLE kommer att kunna följas enbart på Facebook där varje lag kommer att synas på Nissans lands-sida på Facebook med dagliga inlägg, bilder och filmer i ett konstant flöde under den intensiva tävlingen. Under tävlingen kommer lagen att få olika utmaningar, och utifrån hur de klarar dessa kan Facebook- publiken stötta sitt favoritlag genom att Likea/Gilla det de ser. Dessa Likes utgör sen "bränsle" för bilarna och är det enda sättet som lagets bil kan förflytta sig framåt i tävlingen. Varje kväll klockan 20.00 under tävlingen kommer ett 20 minuter långt tv-program att visas på Facebook från dagens etapp.

 

Startskottet för Nissan RUMBLE gick av i Köpenhamn och målgången är i Stockholm den 15 mars, då vinnaren presenteras. Tävlingsrutten går via städerna Göteborg, Oslo, Lillehammer, Kapellskär, Naantali, Tampere and Helsingfors.

 

Fyra modiga kändisar; finska stuntmannen och Dudesons-medlemmen Jukka Hildén, danska ståupp-komikern Uffe Holm, svenska höjdhoppsmästaren Patrik Sjöberg och norska sångaren och låtskrivaren Mariann Thomassen, kommer att tävla mot varandra. Till sin hjälp har dessa kaptener varsin medförare, där Patrik har 24-åriga Jennika Jennerfors vid sin sida i bilen, en energisk rallycrossmästarinna från Västerbotten.

 

Följ lagen under Nissan Rumble:

http://www.nissanrumble.fi/

http://www.nissanrumble.no/

http://www.nissanrumble.se/

http://www.nissanrumble.dk/