Tillbaka

BESÖK NISSANS MONTER UNDER ELMIA-DAGARNA OCH VAR MED OCH TÄVLA I SM I SKÅPBILSPACKNING

Är det en erfaren logistiker, en redaktör på en av åkeritidningarna eller kanske en vanlig hobbypackare? Segrande duo vinner en resa till Lastbilsmässan i Hannover i slutet av september. Alla kan vara med och anmälan sker på plats!

 

Under Elmia Lastbil i Jönköping 2012 arrangerar Nissan en tävling som höjer pulsen i Nissans monter. Tävlingen går ut på att man ska packa olika lådor och kartonger av olika slag i den senaste av Nissans transportbilar NV400 - dessutom både snabbt och med finess. Komikern Behrad Rouzbeh finns på plats och coachar och peppar.

Modellen NV400 är Nissans senaste transportbil på den svenska marknaden och har en skåpvolym på 10,8m3. Tävlingen sker i lag om två personer där den ena hämtar kartonger och den andra ska packa. Det lag som får in mest i bilen enligt givna regler och inom utsatt tid vinner en resa för två personer till Lastbilsmässan i Hannover i slutet av september.

Vet du att du har en överträfflig packningstalang? Då är detta helt klart mässans bästa chans att få glänsa lite extra inför kollegor och konkurrenter och en gång för alla visa vem som är bäst på att packa snabbt och mycket i en skåpbil. Ingen föranmälan krävs.