Tillbaka

NISSAN OCH MOBILITY MOTORS SATSAR På PRIDE-FESTIVALEN I STOCKHOLM

Nissan och Sveriges största Nissan-exklusiva återförsäljare, Mobility Motors, går in som partner i årets Stockholm Pride-festival. I dag utlyser Nissan tillsammans med Pride dessutom tävlingen "Mr/Ms Crossover", som kommer att avgöras av en jury bestående av representanter från Nissan, Pride och "Bonde-Peter" från Bonde söker fru.
 
- Det är andra året som vi medverkar i Stockholm Pride. I år satsar vi större och Nissan Nordic backar upp oss. Vi kommer att delta i paraden, ha en egen lounge i Pride Park och vi har riktigt bra erbjudanden på Nissanbilar i anslutning till Pridefestivalen, säger Eric Roelofsen, VD på Mobility Motors.
 
Nissan har också tillsammans med Pride skapat tävlingen "Mr/Ms Crossover", som hämtat sin inspiration från Nissans ledande ställning inom crossover-bilar med succémodellen Nissan Qashqai i spetsen.
 
- Crossover innebär att ta det bästa från två världar och skapa något ännu bättre.  Vår Nissan Qashqai är en kombination av en praktisk SUV och en sportig personbil, och står för uttrycksfull design, många innovationer och en härlig körupplevelse. Mr/Ms Crossover är en person som också utmanar konventioner och är fast besluten att få ut det bästa av livet, säger Helena Turkel, Sverigechef på Nissan Nordic Europe.
 
Tävlingen Mr/Ms Crossover börjar idag, och vinnaren koras fredag den 30 juli kl 16 i Pride Park av en jury bestående av representanter från Nissan, Prides ordförande Pär Wiktorsson samt "Bonde-Peter", känd från Bonde söker fru och som även framför årets Pride-låt tillsammans med Anki Bagger. Vinsten är tillgång till en bil från Nissan i en vecka samt två övernattningar inom Sverige hos Scandic Hotels, som också sponsrar Stockholm Pride. Juryn avgör om vinnaren kör iväg i en Nissan 370Z, Navara, Qashqai ,Pixo eller någon annan Nissan-modell.
 
Quiz på facebook: Vilken Nissan är du?
I samband med tävlingen ligger ett test uppe på facebook: "Vilken Nissan är du?". Där kan man på ett humoristiskt sätt få reda på vilken Nissanmodell som passar ens livsstil, kärleksliv och personlighet. Testet finns här: http://apps.facebook.com/vilkennissanardu/
 
Så tävlar du i Mr/Ms Crossover
Är du en person som är fast besluten att få ut det bästa av livet? Är du en person som kan ta det bästa av två världar och göra något unikt av det? Då ska du vara med och tävla om att bli Mr/Ms Crossover 2010, en tävling i samarbete mellan Nissan och Pride. Du kan vinna tillgång till en bil från Nissan i en vecka samt två övernattningar inom Sverige hos Scandic Hotels. Tidpunkten bestäms i samråd med Nissan Nordic Sverige och Scandic Hotels.
 
Skicka in din motivering till nissan@agency.se senast den 29 juli. Ange för- och efternamn, ålder, hemort, telefonnummer och mejladress. Låt dig inspireras av Nissans personlighetstest på facebook: http://apps.facebook.com/vilkennissanardu/Glöm inte att bifoga en bild på dig själv. Vinnaren koras i Pride Park kl 16 den 30 juli 2010 och vi ser gärna att du som tävlande är där för att kunna ta emot priset personligen. Vinnaren står för eventuell vinstskatt och står själv för bränslekostnad för vinnarbilen.
 
För mer information
Kontakta Jenny Spets Wojarski, kommunikationschef Nissan Nordic Sverige
Telefon: 0733- 99 99 25,  jspetswojarski@nissan-europe.com
 
Martin Staszak, säljchef Mobility Motors Bromma
Telefon: 070-477 63 37, martin.staszak@mbil.se