Tillbaka

NYA REKORD - MOBILITY BILFÖRSÄLJNINGEN

Det var med stor glädje och spänning som Mobility Motors under mars månad satte flera nya rekord!

Det gamla rekordet för nybilsförsäljningen var från förra året med 212 sålda bilar och vi tyckte då att det var en fantastisk prestation att spränga 200-bilarsgränsen.

Nu har våra duktiga säljare gjort det igen och slagit 300-bilsvallen med smått otroliga 328 nya Nissanbilar sålda under mars månad!

Begagnatavdelningen visade också mycket bra resultat, och räknar man ihop all bilförsäljning såldes över 500 bilar under månaden.


Även verkstäderna gick bra och för första gången sålde Malmö över 1.000 arbetstimmar på en månad vilket är rekord för Malmö och en mycket bra prestation.


Reservdelsförsäljningen i Sätra slog också rekord med en försäljning över 2 miljoner kr.


Inom Mobility Motors har vi förstått att vi behöver arbeta som ett sammansvetsat team för att kunna uppnå bra resultat, men det är inte bara vi som gjort detta möjligt.

Vi är beroende av Er, våra kunder, samt vår samarbetspartner. Så vi vill passa på att säga TACK till ER som våra kunder för att ni hjälper oss att nå vårt mål, vilket är att bli Europas största Nissan-exklusiva återförsäljare.


V i vill passa på att även säga tack till vår huvudpartner Nissan. Utan deras stöd och support kan vi som återförsäljare inte ge er kunder den service som vi är stolta över att kunna erbjuda.