Annan modell

Nissan Lager Bilar

Jag är intresserad

Qashqai DIG-T 115 N-Connecta 2WD 6M/T DESIGN PACK 18" (#NNE0410689)

Till salu
Aktuell erbjudande 228 800 kr.

Färg

Silver
Silver (5 900 kr. * )

Inreding

Svart Tyg (Acenta)
Svart Tyg (Acenta) (0 kr. * )
Rubrik:
4x2
Motor:
DIG-T 115 MT
Utrustningsnivå:
N-CONNECTA

I enlighet med 2004/3/EG kan tillvalsutrustningen, körtekniken, nyttolasten, väg-och väderförhållanden påverka den faktiska bränsleförbrukningen.


Utrustningsnivå:
N-CONNECTA

Huvuddrag

Inreding:
Svart Tyg (Acenta) Svart Tyg (Acenta) +0 kr.
Design Pack 18" (Glastak med elmanövrerad solskyddsgardin, Silverlackerade takrails, 18" lättmetallfälgar) + 9 000 kr.*
Färg:
Silver Silver +5 900 kr.

* Friskrivning
Nissan förbehåller sig rätten att ändra priser, villkor, modeller, utrustning och tillgänglighet när som helst och även utan förvarning. Alla foton och bilder som visar Nissans fordon och dess utrustning är ej tagna utav fordon som är avsedda för den Svenska marknaden, därför kan det finnas avvikelser mellan bilder och utrustning som finns på websidan och de bilar som finns tillgängliga hos din Nissan-återförsäljare. Bilarna är ofta extrautrustade på fotona.

På Nissan har vi gjort alla ansträngningar för att säkerställa att prissättningen och specifikationer på denna webbsida ska vara korrekt. Mänskliga fel kan dock inträffa och av denna anledning kan ej återförsäljarnätet eller Nissan ta ansvar för tryckfel eller felaktig prissättning på denna webbplats. Vi kommer dock självklart alltid att hjälpa kunden att göra det bästa möjliga om detta inträffar.Jag är intresserad

Aktuell erbjudande 228 800 kr.