Annan modell

Nissan Lager Bilar

Jag är intresserad

X-trail dCi 130 Tekna 2WD Xtronic E6 7 Seats (#NNE0419387)

Till salu
Aktuell erbjudande 350 400 kr.

Färg

Grey KAD
Grey KAD (6 500 kr. * )

Inreding

Svart, läder
Svart, läder (0 kr. * )
Rubrik:
4x2
Motor:
dCi 130 Xtronic
Utrustningsnivå:
TEKNA

I enlighet med 2004/3/EG kan tillvalsutrustningen, körtekniken, nyttolasten, väg-och väderförhållanden påverka den faktiska bränsleförbrukningen.


Utrustningsnivå:
TEKNA

Huvuddrag

Inreding:
Svart, läder Svart, läder +0 kr.
7 säten + elmanövrerat soltak + 14 000 kr.*
Färg:
Grey KAD Grey KAD +6 500 kr.

* Friskrivning
Nissan förbehåller sig rätten att ändra priser, villkor, modeller, utrustning och tillgänglighet när som helst och även utan förvarning. Alla foton och bilder som visar Nissans fordon och dess utrustning är ej tagna utav fordon som är avsedda för den Svenska marknaden, därför kan det finnas avvikelser mellan bilder och utrustning som finns på websidan och de bilar som finns tillgängliga hos din Nissan-återförsäljare. Bilarna är ofta extrautrustade på fotona.

På Nissan har vi gjort alla ansträngningar för att säkerställa att prissättningen och specifikationer på denna webbsida ska vara korrekt. Mänskliga fel kan dock inträffa och av denna anledning kan ej återförsäljarnätet eller Nissan ta ansvar för tryckfel eller felaktig prissättning på denna webbplats. Vi kommer dock självklart alltid att hjälpa kunden att göra det bästa möjliga om detta inträffar.Jag är intresserad

Aktuell erbjudande 350 400 kr.