Annan modell

Nissan Lager Bilar

Jag är intresserad

Juke DIG-T 115 6M/T N-Connecta 2WD NR (#NNE0410442)

Till salu
Aktuellt erbjudande 189 600 kr

Färg

White Pearl
White Pearl (5 000 kr * )

Inreding

Syntetisk läder / tyg Black
Syntetisk läder / tyg Black (0 kr * )
Rubrik:
4x2
Motor:
DIG-T 115 Stop/Start
Utrustningsnivå:
N-CONNECTA

I enlighet med 2004/3/EG kan tillvalsutrustningen, körtekniken, nyttolasten, väg-och väderförhållanden påverka den faktiska bränsleförbrukningen.


Utrustningsnivå:
N-CONNECTA

Huvuddrag

Inreding:
Syntetisk läder / tyg Black Syntetisk läder / tyg Black +0 kr
Färg:
White Pearl White Pearl +5 000 kr

* Friskrivning
Nissan förbehåller sig rätten att ändra priser, villkor, modeller, utrustning och tillgänglighet när som helst och även utan förvarning. Alla foton och bilder som visar Nissans fordon och dess utrustning är ej tagna utav fordon som är avsedda för den Svenska marknaden, därför kan det finnas avvikelser mellan bilder och utrustning som finns på websidan och de bilar som finns tillgängliga hos din Nissan-återförsäljare. Bilarna är ofta extrautrustade på fotona.

På Nissan har vi gjort alla ansträngningar för att säkerställa att prissättningen och specifikationer på denna webbsida ska vara korrekt. Mänskliga fel kan dock inträffa och av denna anledning kan ej återförsäljarnätet eller Nissan ta ansvar för tryckfel eller felaktig prissättning på denna webbplats. Vi kommer dock självklart alltid att hjälpa kunden att göra det bästa möjliga om detta inträffar.Jag är intresserad

Aktuellt erbjudande 189 600 kr