MOBILITY MOTORS SWEDEN AB / Karriär

Karriär

Mbil SE Jobba hos oss image

Lund

bilmekaniker

Om tjänsten

Inom Mobility Motors vill vi alltid leverera kvalitetskänsla till våra kunder, så att de alltid är utomordentligt nöjda. Du kommer att arbeta på vår anläggning i Lund med ett team av flera duktiga mekaniker, tekniker och servicerådgivare.

Som tekniker hos oss arbetar du med alla i branschen förekommande arbetsuppgifter såsom service, reparationer, diagnostisering samt förebyggande underhåll enligt tillverkarens anvisningar på alla förekommande bilmärken. De huvudsakliga arbetsuppgifterna för denna tjänst kommer vara att förbereda interna begagnade bilar samt nybilar för leverans.

Din profil

Du som söker har ett stort bilintresse och har en god känsla för service. Du är en lagspelare som är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité.

Vi tror att du har lätt för att ta till dig nya instruktioner samt är flexibel, strukturerad och effektiv i ditt arbete. Vidare är du lojal, positiv och noggrann i ditt arbete samt van vid att hantera arbete i högt tempo.

Dessutom arbetar du självständigt i ett högt tempo för att nå dina personliga mål samtidigt som du är en lagspelare som hjälper till att höja teamkänslan.

Vi erbjuder

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet.

Ansökan

Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månader provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

SKICKA ANSÖKAN!

Stockholm

Ekonomiassistent

Om tjänsten

Som ekonomiassistent på Mobility Motors Group kommer du ha mycket varierande arbetsuppgifter som till exempel kund/leverantörsreskontra, kreditgivning, löpande redovisning, bokslut samt sedvanligt ekonomirelaterat arbete.

Din roll kommer även innebära hantering av kundförfrågningar och samtal gällande lösen av Leasing i ett av våra dotterbolag.

Din profil

Vi söker dig som har ekonomisk utbildning från gymnasiet eller högre, samt praktisk erfarenhet av arbete inom ekonomi, minst 3 år.

Du hanterar såväl svenska som engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har: - Arbetat med Lösen av Leasingkontrakt - Erfarenhet av kundservice - God IT-kunskap, Excel m.m Som person är du stresstålig, lösningsorienterad samt gillar ett högt arbetstempo.

Du trivs med eget ansvar och är företagsam även i lugna stunder.

Vi erbjuder

Heltidsanställning i en arbetsmiljö med trevliga kollegor, korta beslutsvägar och möjlighet att påverka ditt arbete.

Huvudkontoret ligger i Sätra i samma lokaler som en av våra bilanläggningar.

Utöver en marknadsmässig lön får du även friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Ansökan

Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Urval sker löpande.

SKICKA ANSÖKAN!

Malmö

Bilmekaniker/Fordonstekniker

Vi på Mobility Motors i Malmö utökar vår verksamhet och behöver därför förstärka vår personalstyrka i verkstaden med mekaniker och fordonstekniker.

Våra nybilsmärken är Nissan, Opel och Isuzu men då vi även är Autoexperten-anslutna och arbetar med begagnade bilar kan alla märken förekomma.

Vi söker dig med erfarenhet av mekaniska arbeten med bilar, god kunskap i svenska (både tal och skrift) är starkt meriterande.

Då vi befinner oss i en expansiv fas finns stora möjligheter att avancera inom företaget på sikt.

Låter detta som något för dig? Tveka då inte att mejla din ansökan till oss redan idag! Rubriken i mejlet ska vara Ansökan.

SKICKA ANSÖKAN!

Sätra

Säljare

Är du en säljare med  starkt bilintresse som söker nästa steg i karriären? Då har vi tjänsten för dig!

Mobility Motors Sätra söker nu ytterligare en driven säljare till vårt team. Med ansvar över hela processen från bearbetning, offert, sälj, leverans och uppföljning ser du till att uppnå försäljningsmålet tillsammans med ditt team. Din uppgift ligger huvudsakligen i att arbeta med våra kunder på den starka begagnatmarknaden.

Din Profil

För att lyckas i den här rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning, erfarenhet från bilbranschen är meriterande men är inget krav. Det är däremot viktigt att du är social, har fingertoppskänsla och lätt att förstå kundernas behov.

Som person är du strukturerad, ödmjuk och driven. Du har en hög social kompetens och god vana vid att bygga kundrelationer. Goda kunskaper i Svenska och Engelska i tal och skrift samt B-körkort är krav för tjänsten. 

Om Företaget

Mobility Motors Sweden AB är i en expansiv fas och en av Sveriges största återförsäljare av Nissans och Opels person- och transportbilar. Vi har fullserviceanläggningar i Bromma, Sätra, Malmö och Lund och är auktoriserade återförsäljare av Nissan, Peugeot, Citroen, Opel, Isuzu och Maxus.

Vår målsättning är erbjuda våra kunder bästa tänkbara service och att se till att bilägandet blir så bekymmersfritt som möjligt. Som arbetsgivare lägger vi på Mobility Motors stor vikt vid att utbilda vår personal- både internt och externt vilket bidrar till större delaktighet och möjlighet för att påverka din arbetsroll. Sedan 2012 är vi ett klimatneutralt företag och arbetar för en hållbar framtid.

Ansökan 

Ansökningar sker löpande, ansök därför redan idag.

Vi strävar efter att anställa vår nästa stjärna snarast men är flexibla för rätt person.
 

SKICKA ANSÖKAN!