MOBILITY MOTORS SWEDEN AB / Karriär

Karriär

Mbil SE Jobba hos oss image

Malmö

Säljare

Är du en säljare med  starkt bilintresse som söker nästa steg i karriären? Då har vi tjänsten för dig!

Mobility Motors Malmö söker nu ytterligare en driven säljare till vårt team. Med ansvar över hela processen från bearbetning, offert, sälj, leverans och uppföljning ser du till att uppnå försäljningsmålet tillsammans med ditt team. Din uppgift ligger huvudsakligen i att arbeta med våra kunder på den starka begagnatmarknaden.

Din Profil

För att lyckas i den här rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning, erfarenhet från bilbranschen är meriterande men är inget krav. Det är däremot viktigt att du är social, har fingertoppskänsla och lätt att förstå kundernas behov.

Som person är du strukturerad, ödmjuk och driven. Du har en hög social kompetens och god vana vid att bygga kundrelationer. Goda kunskaper i Svenska och Engelska i tal och skrift samt B-körkort är krav för tjänsten. 

Om Företaget

Mobility Motors Sweden AB är i en expansiv fas och en av Sveriges största återförsäljare av Nissans och Opels person- och transportbilar. Vi har fullserviceanläggningar i Bromma, Sätra, Malmö och Lund och är auktoriserade återförsäljare av Nissan, Peugeot, Citroen, Opel, Isuzu och Maxus.

Vår målsättning är erbjuda våra kunder bästa tänkbara service och att se till att bilägandet blir så bekymmersfritt som möjligt. Som arbetsgivare lägger vi på Mobility Motors stor vikt vid att utbilda vår personal- både internt och externt vilket bidrar till större delaktighet och möjlighet för att påverka din arbetsroll. Sedan 2012 är vi ett klimatneutralt företag och arbetar för en hållbar framtid.

Ansökan 

Vi tar emot ansökan via mail på filip.holmquist@mbil.se

Vid eventuella frågor kontakta vår försäljningschef i Malmö, Filip Holmquist, antingen via mail eller på 040-671 52 03

Vi strävar efter att anställa vår nästa stjärna snarast men är flexibla för rätt person.
 

SÄTRA

SERVICERÅDGIVARE

Till vår serviceverkstad söker vi nu Servicerådgivare som kommer att vara företagets ansikte utåt mot våra verkstadskunder.
Är det du – tveka inte att söka!

Om företaget
Mobility Motors är en av Sveriges ledande Nissan-återförsäljare med sina fyra anläggningar i Stockholm och Skåne.
Bolaget grundades 2005 och är familjeägt sedan starten.

Även om stora mängder nya och begagnade bilar hanteras i våra bilhallar och verkstäder så är vi måna om att vara det familjära och kundcentrerade bilföretaget.

Vi har också ett långtgående arbete kring hållbarhet, som innefattar både arbetsmiljöarbete och vårt miljötänk i stort.
Bilstjärnan har varit Klimatneutralt företag sedan 2012 och tänker fortsätta arbeta för att minska vår påverkan.

Arbetsuppgifter
Som Servicerådgivare är du den personen på företaget som ansvarar för kontakten med verkstadens kunder genom hela processen. Så om du trivs med att träffa kunder och ge service i världsklass är detta ett jobb för dig.

Du bidrar med service, stöd och vägledning som får kunden att känna sig säker och professionellt bemött genom hela kontakten med oss som verkstad.
Du bokar och planerar jobb till mekanikerna, tar emot- och lämnar ut bilar, upprättar kostnadskalkyler och vägleder kunder i tekniska frågor.

Du hanterar även telefon, garantifrågor samt fakturering. Med dator som ditt främsta arbetsverktyg och din sociala förmåga, ser du till att kunden får ett proffsigt bemötande och en trygg överlämning av sitt fordon.

Din Profil​
För att matcha rollen har du tidigare erfarenhet från en kundorienterad roll i service/bilbranschen. Viktigt för rollen är att du är service- och kvalitetsmedveten samt en positiv och social person som trivs med många kontaktytor, både internt och externt.
Du tycker om att arbeta i ett högt tempo, när det är mycket att göra och har lätt att hantera olika typer av kunder.
Du är kommunikativ och har lätt för att skapa en relation med kunden och hantera olika typer av situationer.

En särskild merit är om du har tidigare erfarenhet av affärssystemet KOBRA.

Likt oss andra är du en prestigelös kollega som gillar att hjälpas åt och ha kul på jobbet.

Positivt är så klart om du har stort bil- och teknikintresse. Än mer så om du har en fordonsteknisk utbildning som bas.

B-körkort är ett krav.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en viktig, social och varierad roll i ett stabilt familjeföretag som ständigt strävar efter kvalité och gemenskap.
Du kommer att arbeta på vår huvudanläggning, tillika den som huserar vårt huvudkontor, i Sätra – en av Stockholms allra största Nissan-anläggningar.
Givetvis också med trevliga kollegor och fantastiska produkter.


Ansökan
Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Din ansökan kommer att hanteras av verkstadschef, Mats Wirdbo

SKICKA ANSÖKAN!

LUND

DIAGNOSTEKNIKER

Mobility Motors Lund växer och blir nu även en fullserviceanläggning för Citroen och Peugeot och behöver nu utöka personalstyrkan med diagnostekniker som framför allt kommer att arbeta med dessa märken.
Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet.

Tjänstebeskrivning.
Inom Mobility Motors vill vi alltid leverera kvalitetskänsla till våra kunder, så att de alltid är utomordentligt nöjda. Du kommer att arbeta på vår anläggning i Lund med ett team av flera duktiga mekaniker, tekniker och servicerådgivare.

Som tekniker hos oss arbetar du med alla i branschen förekommande arbetsuppgifter såsom service, reparationer, diagnostisering samt förebyggande underhåll enligt tillverkarens anvisningar på alla förekommande bilmärken.

Kvalifikationer.
Du som söker har:

  • Fordonsteknisk utbildning samt yrkeserfarenhet av både felsökning och servicearbeten på person och transportbilar.
  • Ett plus men inget krav är att du har tidigare erfarenhet av Citroen och Peugeot.
  • Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift samt har god förståelse för engelska i både tal och skrift då mycket av facklitteraturen är på engelska.
  • Du har minst B-körkort.                                                                                                                            

Personliga egenskaper.
Du som söker har ett stort bilintresse och har en god känsla för service. Du är en lagspelare som är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner samt är flexibel, strukturerad och effektiv i ditt arbete. Vidare är du lojal, positiv och noggrann i ditt arbete samt van vid att hantera arbete i högt tempo. Du kan arbeta självständigt i ett högt tempo för att nå dina personliga mål samtidigt som du är en lagspelare som hjälper till att höja teamkänslan

Ansökan.
Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månader provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning.Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi sökande som går vidare att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet.

SKICKA ANSÖKAN!