MOBILITY MOTORS SWEDEN AB / Privatleasa Nissan Leaf

Privatleasa Nissan Leaf

Privatleasa Nissan Leaf hos Mobility Motors

PRIVATLEASA FAMILJE-FAVORITEN NISSAN LEAF

Just nu har du möjlighet att privatleasa 100% eldrivna Nissan Leaf 40kWh i 24 månader från 3 195 kr i månaden. Serviceavtal ingår!

PRIVATLEASA FRÅN 3 495 KR

PRIVATLEASINGENS FÖRDELAR 

Slipp tankar på billån, oväntade kostnader och värdeminskning. Med privatleasing blir ditt bilägande smidigt och tryggt! 

EN 100% ELDRIVEN FAMILJEBIL

Upptäck en 100% eldriven familjebil, fulproppad med smarta körteknologier så som e-pedal och ProPILOT. Elbilen har en räckvidd på upp till 385 km och ger dig supersnabb laddning. Det har aldrig varit ett bättre läge att övergå till elbil! 

ROLIGARE KÖRNING OCH SMARTA KÖRTEKNOLOGIER

Helt eldriven innebär inte bara bra för miljön eldriven betyder också förbättrad körglädje. I Nissan Leaf kan du njuta av omedelbar och tyst acceleration, något du endast kan få i en elbil!

Håll dig informerad, underhållen och i full kontroll med hjälp av Nissan Connect-teknologi. Appen gör det lätt för dig att kontrollera din räckvidd, hitta en laddstation mm. Med Apple CarPlay™ eller Android Auto™   får du sömlös smartphone-integration, med andra ord får du din favoritunderhållning, all navigering och dina meddelanden direkt till den stora pekskärmen.

SNABBLADDA FRÅN 20 TILL 80% PÅ 60 MIN

Att ladda din Leaf har aldrig varit enklare, oavsett om du använder väggkontakt eller snabbladdare. Det breda utbudet på laddningsalternativ gör att du kan ladda din bil då det passar dig! Med snabbladdningen går du från 20 % till 80 % på bara 60 min.

Låt oss kontakta dig

Vill du ta del av erbjudandet? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Snabbt smidigt och enkelt. 

*Obligatoriska fält