MOBILITY MOTORS SWEDEN AB / INTRODUKTIONSERBJUDANDE Nya Qashqai

INTRODUKTIONSERBJUDANDE Nya Qashqai

HELT NYA QASHQAI - DEN ULTIMATA CROSSOVERN

INTRODUKTIONSERBJUDANDE från 258.700kr

ProPILOT på köpet

Vid köp av helt nya Qashqai erbjuder vi  ProPILOT Pack utan extra kostnad - värde 12.400 kr.

ProPILOT Pack är tillgängligt på versioner med Xtronic automatlåda och innehåller:

 • Full LED-strålkastare med Adaptive Beam Assist
 • Head-Up Display i vindrutan
 • Fartanpassning till rådande hastighetsgräns
 • Körfältstyrning
 • Traffic Jam Pilot
 • Nödinbromsning om händerna släpper ratten
 • Fartanpassning vid kurvor, korsningar och rondeller

Säkerhet är standard

Helt nya Qashqai är redan från basnivå fullutrustad med den senaste säkerhetsteknologin. Standardutrustning är bl.a:

 • Intelligent förutseende frontkollisionsvarning
 • Intelligent autobroms med fotgängar- och cyklistavkänning samt korsningsassistans
 • Intelligent aktiv dödvinkelvarnare
 • Intelligent aktiv filbytesvarnare
 • Autobroms bak
 • Cross Traffic Alert bak
 • Parkeringssensorer bak

Vid köp av version där detta tillval ej är möjligt, exempelvis version med manuell växellåda, utgår motsvarande belopp till att fritt välja övriga tillval/tillbehör. Erbjudandet gäller dock ej vid köp av utrustningsnivå Visia eller Premiere Edition.

NU MED MILDHYBRID-TEKNOLOGI

En ny körupplevelse med nya drivlinor. Helt nya Nissan Qashqai med mildhybrid-teknologi sänker förbrukningen och utsläppen. Bilen kommer längre fram även bli tillgänglig med den nya drivlinan e-POWER där en elmotor alltid driver hjulen, vilket ger en direkt acceleration och en lika tyst körupplevelse som du får med en elbil. Till skillnad mot en konventionell Hybrid, som använder en bensinmotor till att driva hjulen, får du med e-POWER en bensinmotor som laddar batteriet. Resultatet blir en lång räckvidd och en tyst, spännande prestanda.

SÄKRARE KÖRNING

Upplev en ännu mer avslappnad och säkrare körning och välj en version med ProPILOT med Navi-link[4]. Helt nya Qashqai är fullutrustad med säkerhetsteknologier som ser till att både du, dina passagerare och medtrafikanter blir tryggare i trafiken.

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

Ta körupplevelsen och säkerhetsnivån till en ny nivå. ProPILOT med navi-link, Head-Up Display och ett helt digitalt och anpassningsbart instrumentkluster gör körningen både mer spännande och säker.

HÅLL KONTAKT MED OMVÄRLDEN

Uppkoppling har aldrig varit smidigare. Helt nya Nissan Qashqai är bl.a tillgänglig med trådlös Apple CarPlay och Google Maps tjänster.

RYMLIG INTERIÖR OCH HÖGKVALITATIVA MATERIAL

En rymlig interiör, kompakt exteriör och en bekvämare körning. Till och med bagageutrymmet är generöst och tillhör bland de största i klassen. Det låter dig ta med allt som behövs på resan.

Mer information

Nissan Qashqai: Bränsleförbrukning WLTP blandad körning l/100 km: 6,3–7,0. CO2-utsläpp g/km: 143-159. *Introduktionserbjudande - vid köp av version där ProPILOT Pack ej är möjligt, exempelvis version med manuell växellåda, utgår motsvarande belopp till att fritt välja övriga tillval/tillbehör. Erbjudandet gäller dock ej vid köp av utrustningsnivå Visia eller Premiere Edition. Kampanjen gäller fram till 30.09.2021 och går ej att kombinera med andra avtal eller rabatter. Med reservation för eventuella ändringar. Bilen på bilden är extrautrustad. För mer information kontakta oss.

Tillgänglighet av funktioner varierar beroende på version. Standard eller tillval (mot en extra kostnad).

Bilderna som visas är för handledning. I vissa fall är bilderna tagna på fordon som inte finns på den svenska marknaden och inte representerar någon specifik modell, klass eller erbjudande. De egenskaper som visas kanske inte är tillgängliga, eller är begränsade till vissa utrustningsnivåer.

*Obligatoriska fält