UPPTÄCK HELT NYA NISSAN TOWNSTAR / : Special offer for trucks / MOBILITY MOTORS SWEDEN AB / Aktuella kampanjer hos Mobility Motors

Tillbaka

UPPTÄCK HELT NYA NISSAN TOWNSTAR

Offer image

FRÅN 220 041 KR

Nya Nissan Townstars interiör ger dig allt du behöver inom räckhåll. Transportbilen sätter en ny standard för transportbilar med säkerhetssystem, anslutningsmöjligheter och assistansfunktioner som du vanligtvis bara finner i personbilar. Med smart förvaring, sömlös anslutning och ergonomisk design kan du fokusera på körningen.

Perfekt till alla arbetsuppgifter, nya Nissan Townstar låter dig till och med anpassa detaljer som bakdörrens design och säten så att du kan optimera ditt utrymme. Njut av en bättre körupplevelse varje dag.

EN KOMPAKT OCH ELDRIVEN SKÅPBIL

Driftskostnaderna är en bråkdel jämfört med en konventionell bensin- eller dieselbil. Nya Nissan Townstar EV är alltså bra för affärerna. Dess imponerande räckvidd på upp till 300 km klarar även långa dagar, med nollutsläpp. Drivlinan ger dig tillgång till alla de framtida miljözoner som börjar införas i runt om i landet.

ANPASSNINGSBART LASTUTRYMME GER PLATS FÖR DET DU BEHÖVER

Det spelar ingen roll om du lastar lådor, lastpallar, möbler eller annan typ av gods, Townstar bjuder på en imponerande flexibilitet och flera säkra fästpunkter så att du kan säkra lasten. Dessutom finner du möjlighet att anpassa konfigurationer för passagersäten, så att du kan nyttja även det utrymme som uppstår när du inte har passagerare!

KÖR SMARTARE MED OBEGRÄNSAD FRIHET I STAN

För verksamheter som gör kortare resor blir nya Nissan Townstar Electric det perfekta valet. Undvik driftstopp och få ytterligare flexibilitet genom att ladda över natten. Zoner med utsläppsbegränsning blir allt vanligare i våra städer, men med ren elkraft kan du köra var som helst. Och när det är dags att ladda är det inte långt till en laddstation.

Siffrorna om räckvidd erhålls genom laboratorietester enligt EU:s lagstiftning och är avsedda för jämförelser mellan olika typer av fordon. Informationen avser inte ett särskilt enskilt fordon och utgör inte en del av erbjudandet. Siffrorna avspeglar inte nödvändigtvis det faktiska körresultatet. Tillvalsutrustning, underhåll, körsätt och icke-tekniska faktorer som väderförhållanden kan påverka de officiella resultaten. Siffrorna bestämdes under den nya WLTP-testcykeln (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure). "

Kommer att anpassas efter marknadsspecifikationer. Elförbrukning (Wh/km): blandad körning 180-206; koldioxidutsläpp blandad körning (g/km): 0. Inga koldioxidutsläpp under körning.

Vissa av funktionerna som nämns ovan kommer att vara tillgängliga i nya Townstar Electric som lanseras 2022. kåp-version: endast tillgänglig i utrustningsnivå N-Connecta och endast som vänsterstyrd.


Bilbyggare