Privatleasa Nissan Qashqai / QASHQAIMY21 / MOBILITY MOTORS SWEDEN AB / Aktuella kampanjer hos Mobility Motors

Tillbaka

Privatleasa Nissan Qashqai

Offer image

Privatleasa Nissan Qashqai till rekordlåg månadskostnad

Just nu har du möjligheten att privatleasa Nissan Qashqai Acenta MT140 från endast 3 195 kr/ mån inkl. moms.

Serviceavtal ingår!

Privatleasingens fördelar

Släpp alla tankar på billån, värdeminskning och oväntade kostnader. Med privatleasing blir ditt bilägande smidigt och tryggt! 

UPPTÄCK HELT NYA NISSAN QASHQAI MILDHYBRID

Kraftfull stance, distinkt LED-belysning och massiva 20'' fälgar i lättmetall och aerodynamisk kompakt kaross. Nya Nissan Qashqai bjuder på distinkt design och modern teknologi.

Upplev körglädje som aldrig förr! Nya Nissan Qashqai är en mildhybrid som kombinerar kraften från en bensinmotor med drifttekniken i en elbil. Dessutom minskas dina CO2-utsläpp då bilen är utrustad med ett litiumbatteri som samlar den energi som skapas då du bromsar. Tekniken ger dig också en tystare och smidigare körning med snabbare acceleration.

TEKNISK OCH SÄKER KÖRNING

Nya Nissan Qashqai bjuder på teknik som gör din körning säkrare, smartare och roligare.

ProPILOT med Navi-link hjälper dig hålla avstånd till fordonet framför och centrera dig i körfältet. Dessutom planerar och anpassar systemet din fart och körning utifrån skyltar, kurvor, vägkorsningar, avfarter mm. Den anpassningsbara Head-Up displayen ger dig all information du kan behöva gällande hastighet, navigationsanvisningar, infotainment mm, så att du kan fokusera på vägen.

Intelligent autobroms, korsningsassistans, kollisionsvarnare, filbytesvarnare, dödavinkelvarnare, CTA mm. Varje Nissan Qashqai har en avancerad teknologi i standardutförande som skyddar och håller dig säker. Med 5 stjärnor från Euro NCAP kan du känna dig riktigt trygg!

ALLTID ANSLUTEN MED RÖSTSTYRNING

I din Nissan Qashqai är du alltid uppkopplad. Nissan Action (för Google Assistant™) eller Skill (för Amazon Alexa®) låter dig fjärrtända belysningen, kontrollera om dörrarna är låsta, skicka en destination till navigationssystemet och mycket mer. Allt du behöver göra är att säga ”OK Google (eller Alexa) fråga Nissan”.

Skippa trassliga sladdar eller dålig USB-anslutning. Nissan Qashqai minskar röran med trådlös Apple CarPlay och ger dig sladdlös laddning, perfekt för din kompatibla smartphone. Med Wi-Fi i bilen för flera enheter är det en enkel match för alla i bilen att hålla sig uppkopplade.

Bränsleförbruk. WLTP blandad körning l/100 km: 6,3–7,0. CO2-utsläpp g/km: 143-158. *Privatleasingerbjudandet sker i samarbete med Nissan Finans och gäller ett beränsat antal lagerbilar. Bilen ska återlämnas efter leasingperiodens slut. Skador utöver normalt slitage, samt ev. övermil faktureras av Nissan Finans. Erbjudandet gäller fram till 31.03.2022. Med reservation för eventuella ändringar. Bilen på bilden är extrautrustad.

Du bör inte förlita dig uteslutande på bekväma kör- och säkerhetsfunktioner. Det är alltid föraren som bär det yttersta ansvaret. Vissa funktioner kanske inte fungerar under alla förhållanden och omständigheter. Hastighetsbegränsning och andra begränsningar gäller. För villkor gällande Nissans tekniska lösningar, tala med din närmaste Mobility Motors-anläggning eller läs mer på www.nissan.se

ProPILOT är tillgängligt på ett begränsat urval av bilar och endast i kombination med automatisk växellåda. ProPILOT är ett avancerat assistanssystem som dock inte kan förhindra kollisioner. ProPILOT är avsett för ”blicken på vägen/händerna på ratten” och endast för körning på motorväg (med körbanor åtskilda av mitträcken). Navilink stödjer systemet Identifiering av vägskyltar som dock kan missa att läsa av vägskyltarna under vissa omständigheter. Det är förarens ansvar att läsa av vägskyltarna och följa trafikföreskrifterna. Det är alltid föraren som har ansvaret för att hålla sig alert, köra säkert, hålla fartgränserna, anpassa farten efter vägförhållandena och hela tiden vara beredd att återta kontrollen över bilen. För mer information, vänligen läs bilens instruktionsbok.

Head-Up Display är en praktisk funktion som visar viktig information direkt på vindrutan. Systemet tillåter att du får information i siktfältet samtidigt som du håller ögonen på vägen.

Anslutning av en mobiltelefon för att använda NissanConnect ska endast göras om bilen är tryggt parkerad. Systemet ska alltid användas i enlighet med rådande trafiklagstiftning. Förare ska bara använda systemet när det är säkert att göra det. Användare ska vara medvetna om riskerna att användningen av handsfree-teknik kan avleda uppmärksamheten från vägen, vilket kan påverka förarens kontroll över bilen.

Användningen av ”Wi-Fi i bilen” är möjlig genom en integrerad trådlös internetanslutning. Datakommunikationen sker via utvalda externa mobilföretag, i enlighet med deras specifika villkor (beroende på tillgänglighet i aktuellt land). För ytterligare information, kontakta din Mobility Motors Group-anläggning. ”Wi-Fi i bilen” är tillgängligt mot en extra kostnad via prenumerationen. För mer information, besök www.nissan.se eller kontakta din Mobility Motors anläggning.

Tillgängliga funktioner beror på version - kan vara standard eller tillval (mot en extra kostnad).


Boka provkörning KONTAKTA OSS