Nya Juke - Crossover-coupén / F16A / MOBILITY MOTORS SWEDEN AB / Aktuella kampanjer hos Mobility Motors

Tillbaka

Nya Juke - Crossover-coupén

Offer image
NYA NISSAN JUKE

PRIS FRÅN 187.900 KR
PRIVATLEASING FRÅN 2.899 KR/MÅN

BOKA DIN PROVKÖRNING NU!

BOKA PROVKÖRNINGLADDA NER PRISLISTA

COUPÉN SOM OCKSÅ ÄR EN SUCCÉ

Skarpa linjer, behagligt ljus, spännande designdetaljer, 19'' lättmetallfälgar och ett karakteristiskt flytande tak. Nya crossover-coupén Nissan JUKE har en effektiv aerodynamik som låter dig skära genom luften för bästa möjliga bränsleeffektivitet och en avslappnad åktur.  

Nya Nissan Juke bakifrån  

LASTKAPABEL OCH REDO FÖR HELGÄVENTYR

Nya Nissan JUKE garanterar både nöje och ett praktiskt bilägande. Den är utformad för att du enklare ska kunna lasta i och ur och för att rymma breda, långa och skrymmande saker som flyttlådor och bagage. Den är lika anpassningsbar som du.

Nya Nissan Juke framifrån och från sidan

PERSONANPASSA DIN JUKE MED N-DESIGN

Vill du att din nya Nissan JUKE ska skilja sig från mängden ytterligare? Utrustningsnivå N-Design ger möjlighet till personanpassning och blir då valet för dig. Med extra snygga detaljer och en ännu elegantare interiör kommer din nya Nissan JUKE att bli helt rätt.

ÄNNU HÄFTIGARE MED EN 2-TONE KAROSSFÄRG

Med 8 olika tillgängliga 2-tone färgkombinationer för utrustningsnivå N-Design, är möjligheterna stora att hitta det perfekta valet. Välj din favoritfärg till tak, hajfensantenn och dekorlister för att din nya Nissan JUKE ska återspegla din stil perfekt.

VÄLKOMMEN IN!

Från 184.700 kr

Erbjudandet gäller t o m 31.03.2021

Nissan JUKE: Bränsleförbrukning WLTP blandad körning l/100 km: 5,9–6,4. CO2-utsläpp g/km: 135-145. *Privatleasingerbjudandet sker i samarbete med Nissan Finans och gäller ett begränsat antal lagerbilar. Bilen ska återlämnas efter leasingperiodens slut. Skador utöver normalt slitage, samt ev. övermil faktureras av Nissan Finans.  Kampanjen gäller fram till 31.03.2020 och går ej att kombinera med andra avtal eller rabatter. Med reservation för eventuella ändringar. Bilen på bilden är extrautrustad.

Boka provkörning