Privatleasa 100% eldrivna Nissan Leaf / B12P / MOBILITY MOTORS SWEDEN AB / Aktuella kampanjer hos Mobility Motors

Tillbaka

Privatleasa 100% eldrivna Nissan Leaf

Offer image

Privatleasa familje-favoriten Nissan Leaf

Just nu har du möjlighet att privatleasa 100% eldrivna Nissan Leaf 40kWh i 24 månader från 3 195 kr i månaden. Dessutom ingår service just nu.

PRIVATLEASA FRÅN 3 195 KR

Privatleasingens fördelar 

Slipp tankar på billån, oväntade kostnader och värdeminskning. Med privatleasing blir ditt bilägande smidigt och tryggt! 

EN 100% ELDRIVEN FAMILJEBIL

Upptäck en 100% eldriven familjebil, fulproppad med smarta körteknologier så som e-pedal och ProPILOT. Elbilen har en räckvidd på upp till 385 km och ger dig supersnabb laddning. Det har aldrig varit ett bättre läge att övergå till elbil! 

ROLIGARE KÖRNING OCH SMARTA KÖRTEKNOLOGIER

Helt eldriven innebär inte bara bra för miljön eldriven betyder också förbättrad körglädje. I Nissan Leaf kan du njuta av omedelbar och tyst acceleration, något du endast kan få i en elbil!

Håll dig informerad, underhållen och i full kontroll med hjälp av Nissan Connect-teknologi. Appen gör det lätt för dig att kontrollera din räckvidd, hitta en laddstation mm. Med Apple CarPlay™ eller Android Auto™   får du sömlös smartphone-integration, med andra ord får du din favoritunderhållning, all navigering och dina meddelanden direkt till den stora pekskärmen.

SNABBLADDA FRÅN 20 TILL 80% PÅ 60 MIN

Att ladda din Leaf har aldrig varit enklare, oavsett om du använder väggkontakt eller snabbladdare. Det breda utbudet på laddningsalternativ gör att du kan ladda din bil då det passar dig! Med snabbladdningen går du från 20 % till 80 % på bara 60 min.

Nissan LEAF: förbrukning WLTP: Wh/km: 180-206, CO2-utsläpp g/km: 0. *Privatleasingerbjudandet sker i samarbete med Nissan Finans och gäller ett beränsat antal lagerbilar. Bilen ska återlämnas efter leasingperiodens slut. Skador utöver normalt slitage, samt ev. övermil faktureras av Nissan Finans. Erbjudandet gäller fram till 31.03.2022. Med reservation för eventuella ändringar. 

Bilarna på bilen kan vara utrustade och bör endast ses som en referens.

Elförbrukning WLTP (Wh/km): blandad körning 166–185; CO2 (g/km): 0.

Du bör inte förlita dig uteslutande på bekväma körfunktioner. Vissa funktioner kanske inte fungerar under alla förhållanden och omständigheter. Hastighetsbegränsning och andra begränsningar gäller.

Siffrorna gällande räckvidd baseras på interna test-uppgifter. Informationen är vägledande och avser inte ett visst fordon. Siffrorna kan variera beroende på många faktorer som till exempel optimal utrustning, batteristatus, klimatkontroll, underhåll, körbeteende och icke-tekniska faktorer som väderförhållanden, faktiskt resrutt osv. Resultaten kan variera i verkligheten. Mobility Motors Group förbehåller sig uttryckligen rätten att ändra beräknaren när som helst.

För att använda NissanConnect-tjänsterna behöver du ett NissanConnect-användarkonto och måste registrera och logga in på NissanConnect med ditt användarnamn och lösenord. För att använda den kostnadsfria NissanConnect-appen behöver du en smartphone med ett kompatibelt iOS- eller Android-operativsystem och ett SIM-kort med dataalternativ med ett befintligt eller separat mobiltelefonavtal mellan dig och din mobiloperatör. Alla tjänster är föremål för mobilnätstäckning.

Anslutning av en mobiltelefon för att använda NissanConnect ska endast göras om bilen är tryggt parkerad. Användning av systemet ska alltid ske i enlighet med rådande trafiklagstiftning. Förare ska bara använda systemet när det är säkert att göra det. Användare ska vara medvetna om riskerna att användningen av handsfree-teknik kan avleda uppmärksamheten från vägen, vilket skulle kunna påverka förarens kontroll över bilen.


Boka provkörning KONTAKTA OSS