Privatleasa 100% eldrivna Nissan Leaf / B12P / MOBILITY MOTORS SWEDEN AB / Aktuella kampanjer hos Mobility Motors

Tillbaka

Privatleasa 100% eldrivna Nissan Leaf

Offer image

från 2 899 kr / Mån*

Serviceavtal och vinterhjul ingår.

*Gäller leasingavtal på 36 månader och 1500  mil per år.

Privatleasingens fördelar 

Slipp tankar på billån, oväntade kostnader och värdeminskning. Med privatleasing blir ditt bilägande smidigt och tryggt! 

Parked white Nissan Leaf.

den 100% eldrivna familjebilen

Upptäck en 100% eldriven familjebil, fulproppad med smarta körteknologier. Räckvidd upp till 385 km, super snabb laddning. Det har aldrig varit ett bättre läge att övergå till elbil!  

Roligare körning
Helt eldriven innebär inte bara bra för miljön, Nissan Leaf bjuder på otrolig körglädje. Omedelbar och tyst accleration, två aspekter du endast upplever i en elbil! 

 

Erbjudandet gäller t o m 31.12.2021

Nissan Leaf: bränsleförbrukning WLTP: Wh/km:180-206, CO2-utsläpp g/km: 0. *Privatleasing erbjudandet sker i samarbete med Nissan Finans och gäller ett begränsat antal lagerbilar. Bilen ska återlämnas efter leasingperiodens slut. Skador utöver normalt slitage, samt ev.övermil faktureras av Nissan Finans. Samtliga erbjudanden gäller fram till 31.12.2021. Med reservation för eventuella förändringar. 

Bilarna på bilderna är extrautrustade och bör endast ses som refferens. I vissa fall kan bilderna representera modell och utrustning som inte är tillgänglig för den svenska marknaden. 


Boka provkörning KONTAKTA OSS