MOBILITY MOTORS SWEDEN AB / Jobba hos Mobility Motors

Jobba hos Mobility Motors

Mbil SE Jobba hos oss image


VARFÖR SKA MAN JOBBA HOS MOBILITY MOTORS?

Frågar du oss som faktiskt jobbar på företaget så är det för att arbetsklimatet är så fantastiskt bra! Trots företagets storlek så är det alltid en familjär ton medarbetare emellan och mycket samarbete mellan våra fyra anläggningar.

Vi lägger också stor vikt vid att utbilda vår personal - både internt och externt - och tillämpar ett aktivt medarbetarskap där man som medarbetare har stor möjlighet att påverka sitt arbete. Vid intresse är det också vanligt att vi utökar medarbetarens ansvarsområden.

Mycket fokus läggs annars vid just arbetsklimatet.
Vi är ISO 9001-certifierade av den anledningen och ser ofta över de rutiner vi arbetar efter för att se till att arbetet ska fortlöpa så smidigt och effektivt som möjligt.
Detta grundar sig i att vi tror att nöjda kunder börjar med engagerade och nöjda medarbetare.

I slutänden är det ändå möjligheten att arbeta inom en av de absolut starkaste organisationerna inom Nissan i Sverige.
Vi står årligen för ungefär en fjärdedel av alla nya Nissan som säljs i Sverige och har fyra fullserviceverkstäder som sedan också ser efter dessa bilar i nästa led.

Välkommen att söka någon av nedan lediga tjänster, eller bara hör av dig till oss om du tror att du skulle passa in och kunna tillföra något för vår organisation.


 

SÄTRA

SERVICERÅDGIVARE

Till vår serviceverkstad söker vi nu Servicerådgivare som kommer att vara företagets ansikte utåt mot våra verkstadskunder.
Är det du – tveka inte att söka!

Om företaget
Mobility Motors är en av Sveriges ledande Nissan-återförsäljare med sina fyra anläggningar i Stockholm och Skåne.
Bolaget grundades 2005 och är familjeägt sedan starten.

Även om stora mängder nya och begagnade bilar hanteras i våra bilhallar och verkstäder så är vi måna om att vara det familjära och kundcentrerade bilföretaget.

Vi har också ett långtgående arbete kring hållbarhet, som innefattar både arbetsmiljöarbete och vårt miljötänk i stort.
Bilstjärnan har varit Klimatneutralt företag sedan 2012 och tänker fortsätta arbeta för att minska vår påverkan.

Arbetsuppgifter
Som Servicerådgivare är du den personen på företaget som ansvarar för kontakten med verkstadens kunder genom hela processen. Så om du trivs med att träffa kunder och ge service i världsklass är detta ett jobb för dig.

Du bidrar med service, stöd och vägledning som får kunden att känna sig säker och professionellt bemött genom hela kontakten med oss som verkstad.
Du bokar och planerar jobb till mekanikerna, tar emot- och lämnar ut bilar, upprättar kostnadskalkyler och vägleder kunder i tekniska frågor.

Du hanterar även telefon, garantifrågor samt fakturering. Med dator som ditt främsta arbetsverktyg och din sociala förmåga, ser du till att kunden får ett proffsigt bemötande och en trygg överlämning av sitt fordon.

Din Profil​
För att matcha rollen har du tidigare erfarenhet från en kundorienterad roll i service/bilbranschen. Viktigt för rollen är att du är service- och kvalitetsmedveten samt en positiv och social person som trivs med många kontaktytor, både internt och externt.
Du tycker om att arbeta i ett högt tempo, när det är mycket att göra och har lätt att hantera olika typer av kunder.
Du är kommunikativ och har lätt för att skapa en relation med kunden och hantera olika typer av situationer.

En särskild merit är om du har tidigare erfarenhet av affärssystemet KOBRA.

Likt oss andra är du en prestigelös kollega som gillar att hjälpas åt och ha kul på jobbet.

Positivt är så klart om du har stort bil- och teknikintresse. Än mer så om du har en fordonsteknisk utbildning som bas.

B-körkort är ett krav.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en viktig, social och varierad roll i ett stabilt familjeföretag som ständigt strävar efter kvalité och gemenskap.
Du kommer att arbeta på vår huvudanläggning, tillika den som huserar vårt huvudkontor, i Sätra – en av Stockholms allra största Nissan-anläggningar.
Givetvis också med trevliga kollegor och fantastiska produkter.


Ansökan
Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Din ansökan kommer att hanteras av verkstadschef, Mats Wirdbo

SKICKA ANSÖKAN!

LUND

DIAGNOSTEKNIKER

Mobility Motors Lund växer och blir nu även en fullserviceanläggning för Citroen och Peugeot och behöver nu utöka personalstyrkan med diagnostekniker som framför allt kommer att arbeta med dessa märken.
Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet.

Tjänstebeskrivning.
Inom Mobility Motors vill vi alltid leverera kvalitetskänsla till våra kunder, så att de alltid är utomordentligt nöjda. Du kommer att arbeta på vår anläggning i Lund med ett team av flera duktiga mekaniker, tekniker och servicerådgivare.

Som tekniker hos oss arbetar du med alla i branschen förekommande arbetsuppgifter såsom service, reparationer, diagnostisering samt förebyggande underhåll enligt tillverkarens anvisningar på alla förekommande bilmärken.

Kvalifikationer.
Du som söker har:

  • Fordonsteknisk utbildning samt yrkeserfarenhet av både felsökning och servicearbeten på person och transportbilar.
  • Ett plus men inget krav är att du har tidigare erfarenhet av Citroen och Peugeot.
  • Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift samt har god förståelse för engelska i både tal och skrift då mycket av facklitteraturen är på engelska.
  • Du har minst B-körkort.                                                                                                                            

Personliga egenskaper.
Du som söker har ett stort bilintresse och har en god känsla för service. Du är en lagspelare som är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner samt är flexibel, strukturerad och effektiv i ditt arbete. Vidare är du lojal, positiv och noggrann i ditt arbete samt van vid att hantera arbete i högt tempo. Du kan arbeta självständigt i ett högt tempo för att nå dina personliga mål samtidigt som du är en lagspelare som hjälper till att höja teamkänslan

Ansökan.
Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månader provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning.Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi sökande som går vidare att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet.

SKICKA ANSÖKAN!