Jobba hos Mobility Motors

Jobba hos oss


VARFÖR SKA MAN JOBBA HOS MOBILITY MOTORS?

Frågar du oss som faktiskt jobbar på företaget så är det för att arbetsklimatet är så fantastiskt bra! Trots företagets storlek så är det alltid en familjär ton medarbetare emellan och mycket samarbete mellan våra fyra anläggningar.

Vi lägger också stor vikt vid att utbilda vår personal - både internt och externt - och tillämpar ett aktivt medarbetarskap där man som medarbetare har stor möjlighet att påverka sitt arbete. Vid intresse är det också vanligt att vi utökar medarbetarens ansvarsområden.

Mycket fokus läggs annars vid just arbetsklimatet.
Vi är ISO 9001-certifierade av den anledningen och ser ofta över de rutiner vi arbetar efter för att se till att arbetet ska fortlöpa så smidigt och effektivt som möjligt.
Detta grundar sig i att vi tror att nöjda kunder börjar med engagerade och nöjda medarbetare.

I slutänden är det ändå möjligheten att arbeta inom en av de absolut starkaste organisationerna inom Nissan i Sverige.
Vi står årligen för ungefär en fjärdedel av alla nya Nissan som säljs i Sverige och har fyra fullserviceverkstäder som sedan också ser efter dessa bilar i nästa led.

Välkommen att söka någon av nedan lediga tjänster, eller bara hör av dig till oss om du tror att du skulle passa in och kunna tillföra något för vår organisation. 

MALMÖ

BILMEKANIKER

Har du fordonsteknisk utbildning eller motsvarande yrkesmässiga erfarenheter och är beredd att ge det lilla extra för att lyfta Mobility Motors verkstadsgren ytterligare? Då är det kanske dig vi söker!
Mobility Motors Malmö satsar framåt och behöver då fler engagerade mekaniker i vår verkstad. Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter samt ett attraktivt lönsesystem.
 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som bilmekaniker hos oss utför du service- och bilreparationer snabbt och effektivt och med fackmannamässig bedömning. I arbetet kan också ingå en del leveransjobb på nybilar. Du arbetar framför allt självständigt men det kan också ske i samverkan med kollegorna på anläggningen.
Vårt långtgående mål är att vi tillsammans skapa goda resultat genom att nå en ännu högre kundnöjdhet, varför det är viktigt att du tänker ett extra varv på just kundupplevelsen. Även om du främst kommer att arbeta självständigt så är du ändå en del av ett lag där det är viktigt att du är med och bidrar med idéer, en trivsam laganda samt hjälper till att ha en så väl fungerande arbetsplats som möjligt. 
 

Kompetenser
Vi tror att du har några års erfarenhet som bilmekaniker och att du kanske också idag arbetar som bilmekaniker. Du bör ha en god datorvana och god förståelse i svenska och engelska, då vår verkstadsdokumentation oftast är skriven på det senare. B-körkort är ett krav.
 

Personliga egenskaper
Vi tror att du är intresserad av bilar och hur de fungerar samt har en vilja att lösa kundensbehov på ett så effektivt och tillfredställande sätt som möjligt. Det är viktigt att du är effektiv, självgående och har en god prioriteringsförmåga.
 

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid på Mobility Motors anläggning i Malmö.

Då tjänsten eventuellt tillsätts innan sista ansökningsdag tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Ansökan skickar du till verkstadschef Roger Nilsson, på roger.nilsson@mbil.se.

Har du några frågor om tjänsten så är du välkommen att skicka detta på samma mejladress, alternativt ringa Roger på 040-671 52 04.
  

Välkommen med din ansökan!