Jobba hos Mobility Motors

Jobba hos oss


VARFÖR SKA MAN JOBBA HOS MOBILITY MOTORS?

Frågar du oss som faktiskt jobbar på företaget så är det för att arbetsklimatet är så fantastiskt bra! Trots företagets storlek så är det alltid en familjär ton medarbetare emellan och mycket samarbete mellan våra fyra anläggningar.

Vi lägger också stor vikt vid att utbilda vår personal - både internt och externt - och tillämpar ett aktivt medarbetarskap där man som medarbetare har stor möjlighet att påverka sitt arbete. Vid intresse är det också vanligt att vi utökar medarbetarens ansvarsområden.

Mycket fokus läggs annars vid just arbetsklimatet.
Vi är ISO 9001-certifierade av den anledningen och ser ofta över de rutiner vi arbetar efter för att se till att arbetet ska fortlöpa så smidigt och effektivt som möjligt.
Detta grundar sig i att vi tror att nöjda kunder börjar med engagerade och nöjda medarbetare.

I slutänden är det ändå möjligheten att arbeta inom en av de absolut starkaste organisationerna inom Nissan i Sverige.
Vi står årligen för ungefär en fjärdedel av alla nya Nissan som säljs i Sverige och har fyra fullserviceverkstäder som sedan också ser efter dessa bilar i nästa led.

Välkommen att söka någon av nedan lediga tjänster, eller bara hör av dig till oss om du tror att du skulle passa in och kunna tillföra något för vår organisation.


 

BROMMA

SERVICERÅDGIVARE

Om rollen

Vår anläggning i Bromma expanderar och söker därför en reservdelsman/kvinna som kan komma in och stärka upp vårt team ytterligare.
Du kommer att arbeta både direkt mot kund, genom vår reservdelsbutik, och mot våra mekaniker i verkstaden. Arbetet kommer att innebära både försäljning, beställning samt plockning av reservdelar och tillbehör.

Mot kund kommer arbetet att innebära ordermottagning både över disk, telefon och mejl, arbete med lagerhantering, inventering samt leveranskörningar.

Ditt arbete kommer att innebära att du arbetar mycket mot både slutkund, verkstad samt leverantörer, vilket ställer krav på en hög servicenivå samt en vilja att lösa problem.

Eftersom arbetet kan innebära att du arbetar med många parter samtidigt så krävs också att du har en effektiv kommunikation med de inblandade och hela tiden 


Din profil

Du har intresse för bilar och har kunskap om hur de rent tekniskt hänger ihop för att snabbt kunna hjälpa kunder, som kanske inte är lika väl bevandrade i det tekniska, hitta rätt.

En stor merit är om du har fordonsteknisk utbildning och tidigare har arbetat inom serviceyrken.
Du måste ha vana av att använda telefon och dator som arbetsredskap. Extra positivt om du har erfarenhet av affärssystemet Kobra.

Det är viktigt att du är stresstålig, att du är noggrann och att du besitter social kompetens.

B-körkort är inget krav, men är en stor fördel om du har.

Du ska behärska svenska språket, både i tal och skrift. Även god kunskap av engelska är en stor merit, då en del reservdelskataloger endast finns i det engelska språket.

Viktigast av allt är dock att du har en förmåga att sätta kunden först och att du alltid strävar efter en så hög servicenivå som möjligt.


Ansökan
Skicka din ansökan direkt till servicechef Remzi Rasberber.

Ansökan ska vara inne senast 30/4, men tänk på att tjänsten kan tillsättas innan detta om vi hittar rätt person.

 

SÄTRA

SERVICERÅDGIVARE

Till vår serviceverkstad i Sätra söker vi nu servicerådgivare som kommer att vara företagets ansikte utåt mot våra verkstadskunder.
Är det du – tveka inte att söka!

Dina arbetsuppgifter
Om du trivs med att träffa kunder och ge service i världsklass är detta ett jobb för dig. Som servicerådgivare ansvarar du för kontakten med verkstadens kunder genom hela processen. Du bokar och planerar jobb till mekanikerna, tar emot- och lämnar ut bilar, upprättar kostnadskalkyler och vägleder kunder i tekniska frågor.

Du hanterar även telefon, garantifrågor samt fakturering. Med dator som ditt främsta arbetsverktyg och din sociala förmåga, ser du till att kunden får ett proffsigt bemötande och en trygg överlämning av sitt fordon.

Din profil
För att matcha rollen har du tidigare erfarenhet från en kundorienterad roll i service/bilbranschen. Viktigt för rollen är att du är service- och kvalitetsmedveten samt en positiv och social person som trivs med många kontaktytor, både internt och externt.
Du tycker om att arbeta i ett högt tempo när det är mycket att göra och har lätt att hantera olika typer av kunder.
En särskild merit är om du har tidigare erfarenhet av affärssystemet KOBRA.
Likt oss andra är du en prestigelös kollega som gillar att hjälpas åt och ha kul på jobbet.

Vi erbjuder dig en viktig, social och varierad roll i ett stabilt familjeföretag som ständigt strävar efter kvalité och gemenskap.

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan
Skicka din ansökan direkt till platschef Mats Wirdbo.

Ansökan ska vara inne senast 30/4, men tänk på att tjänsten kan tillsättas innan detta om vi hittar rätt person.
 

Välkommen in med din ansökan!


 
MALMÖ

BILMEKANIKER

Har du fordonsteknisk utbildning eller motsvarande yrkesmässiga erfarenheter och är beredd att ge det lilla extra för att lyfta Mobility Motors verkstadsgren ytterligare? Då är det kanske dig vi söker!
Mobility Motors Malmö satsar framåt och behöver då fler engagerade mekaniker i vår verkstad. Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter samt ett attraktivt lönsesystem.
 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som bilmekaniker hos oss utför du service- och bilreparationer snabbt och effektivt och med fackmannamässig bedömning. I arbetet kan också ingå en del leveransjobb på nybilar. Du arbetar framför allt självständigt men det kan också ske i samverkan med kollegorna på anläggningen.
Vårt långtgående mål är att vi tillsammans skapa goda resultat genom att nå en ännu högre kundnöjdhet, varför det är viktigt att du tänker ett extra varv på just kundupplevelsen. Även om du främst kommer att arbeta självständigt så är du ändå en del av ett lag där det är viktigt att du är med och bidrar med idéer, en trivsam laganda samt hjälper till att ha en så väl fungerande arbetsplats som möjligt. 
 

Kompetenser
Vi tror att du har några års erfarenhet som bilmekaniker och att du kanske också idag arbetar som bilmekaniker. Du bör ha en god datorvana och god förståelse i svenska och engelska, då vår verkstadsdokumentation oftast är skriven på det senare. B-körkort är ett krav.
 

Personliga egenskaper
Vi tror att du är intresserad av bilar och hur de fungerar samt har en vilja att lösa kundensbehov på ett så effektivt och tillfredställande sätt som möjligt. Det är viktigt att du är effektiv, självgående och har en god prioriteringsförmåga.
 

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid på Mobility Motors anläggning i Malmö.

Då tjänsten eventuellt tillsätts innan sista ansökningsdag tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Ansökan skickar du till verkstadschef Roger Nilsson, på roger.nilsson@mbil.se.

Har du några frågor om tjänsten så är du välkommen att skicka detta på samma mejladress, alternativt ringa Roger på 040-671 52 04.
  

Välkommen med din ansökan!