NYA e-NV200 SKÅP

Skriv ut sida

Sammanfattning

DU KOMMER ALDRIG ATT JOBBA PÅ SAMMA SÄTT IGEN!

Nissan e-NV200 vinner inte bara dina kunders respekt och ger dig progressivt anseende i grannskapet, den ger dig också konkreta fördelar:
-Den mest attraktiva driftskostnad som du kan förvänta dig av en elbil
-Bäst i klassen vad gäller mångsidighet, finns i 2 karosstyper (skåp & combi)
-Förhöjd effektivitet tack vare körupplevelsen: inget buller, inga vibrationer, elektronisk växellåda...mindre slitsamt
-En helt pålitlig bil-teknologi som delas med Nissan LEAF och dess 100 000 ägare

FÖRDELARNA MED UTSLÄPPSFRITT I STADEN

Varför slösar du fortfarande pengar på skatt eller bränsle? Om ditt fordon är viktigt för din verksamhet, låt det vara en Nissan e-NV200. Eftersom e-NV200 inte lämnar några koldioxidutsläpp, kommer den med en rad fördelar som sparar pengar. Den är skattebefriad i fem år. Vid uttag av en e-NV200 som tjänstebil utgår 40% nedsättning av förmånsvärdet. Dessutom har e-NV200 låg driftkostnad och fri parkering* på ett nätverk av laddningsställen. Intresserad av att få reda på mer? Klicka här för att få mer information.

* Parkeringsavgifter varierar efter kommun

ELBILENS NYA ANSIKTE

Litiumjonbatterier är mer hållbara än traditionella blybatterier och används till att driva elbilar. Precis som 100 % eldrivna Nissan e-NV200. Det betyder inte bara noll utsläpp, men också mindre spill, och mindre bekymmer med att ladda batteriet. En vinst för både dig och vår planet.

SMIDIG. SPÄNNANDE. EKONOMISK. ALLA FÖRDELAR MED ATT KÖRA EN UTSLÄPPSFRI BIL

Acceptera inte några kompromisser!
Med e-NV200 drar du fördel av dynamisk acceleration, bättre vridmoment och imponerande köregenskaper
Och eftersom den är 100% elektrisk, erbjuder den attraktivt låg driftskostnad, är tystare och har noll utsläpp under körning.
Smart designad för att optimera utrymme, erbjuder Nissan e-NV200 en mångsidighet i toppklass.

NOLL UTSLÄPP, NOLL PROBLEM

Med 100% eldrivna Nissan e-NV200, vaknar du upp med ett fulladdat litiumjonbatteri tack vare laddningen över natten. Det finns inget behov för oplanerade (och dyra) stopp på bensinstationen, och inga skadliga ångor i garaget när du startar e-NV200. Genom att använda din Smartphone eller dator kan du på distans aktivera klimatkontrollen eller starta laddningen på din elbil, så att allt är klart när du är redo att köra. Medan du kör berättar Carwings telematiska SatNav-system för dig exakt vilken mängd energi du behöver för att nå ditt mål och var närmaste laddningsstation ligger. Och eftersom parkering ofta är gratis för elbilar, finns det verkligen inte mycket att oroa sig för.

INGET BEHOV AV KOMPROMISS

Bagagekapacitet som är bäst i klassen? Check. Maximal nyttolast? Check. Med ett lastutrymme som är bäst i klassen är nya e-NV200 rymlig men ändå kompakt. Dess litiumjon-batteripaket är helt integrerat i golvet vilket optimerar utrymmet. Så det finns ingen anledning att oroa sig över att behöva lämna någonting kvar, eller att kämpa med körningen: vi har tänkt på allt.
Och Nissan e-NV200 finns i 2 karosstyper (skåp & combi).

FÅ UT MER AV DIN INVESTERING

Nissan e-NV200 innebär bränslebesparingar och 20% lägre underhållskostnad jämfört med icke-eldrivna bilar. Så det är inte bara din totala kostnad för ägarskapet som reduceras, utan även tiden du spenderar dagligen: färre trista turer för att få bilen reparerad, och givetvis, inga fler tankstopp.

KÖR TILL LJUDET AV TYSTNAD

Vem sa att motorkraft betyder oväsen och vibrationer? Med nya Nissan e-NV200 upplever du både dynamisk acceleration och komplett tystnad. Och i slutändan mindre ansträngning än i en dieselskåpbil. Lämna skränande motorljud och ansträngande vibrationer åt racerförarna och njut av körglädjen.

DET FINNS ALLTID ETT LADDNINGSSTÄLLE NÄRA DIG

Kan du föreställa dig att inte betala på bensinstationen? Ägare av Nissan e-NV200 kan snabbladda sina fordon på mindre än 30 minuter hos vissa Nissan-återförsäljare, utan att betala en krona. Gratis snabbladdningsstationer för Nissan e-NV200 kan även finnas i din stad. Kolla in laddningsnätverkskartan nu!

TESTA EN NISSAN E-NV200 SJÄLV

Sätt dig bakom ratten på en Nissan e-NV200 och se hur den passar din livsstil. Det är bara att boka en testkörning hos din närmaste Nissan-återförsäljare, och vi kommer att ha en redo för dig.

TRYGGHET UTAN EXTRA KOSTNAD

I det osannolika fall att litiumjonbatteriet på din Nissan e-NV200 skulle hamna på noll, eller att du skulle befinna dig strandsatt i bilen av någon annan anledning, kommer vi att vara där för att hjälpa till med fri bogsering. Utöver vägassistansen YOU+ NISSAN CARE, medföljer även den europeiska vägassistansen NISSAN EV med Nissan e-NV200.

FÖRSÄKRAD MOT KAPACITETSFÖRLUST

 

Som ledare inom området elbilar erbjuder Nissan litiumjonbatterier, tillverkade i Storbritannien, av högsta kvalitet. Det täcks inte bara av en 5-årsgaranti (eller 100 000 km) mot mekaniska fel, men också mot kapacitetsförlust. Nissan ser till att du är försäkrad om din batterikapacitet sjunker till under 9 av 12 streck under de första 5 åren, eller 100 000 km (beroende av vilket som inträffar först).